fbpx
-3.8 C
София

Everybody’s Gone to the Rapture с премиерен трейлър

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


Everybody’s Gone to the Rapture
от създателите на Dear Esther, определено привлича със своята визия, пасторална атмосфера и любопитна история. Чувството на самота в обстановката на английската провинция обаче вероятно и потиска донякъде, карайки ви да разкриете мистерията какво се е случило с всички по-бързо.

Това е именно сжюетната рамка в играта: нещо се е случило и всички са изчезнали, в случая – са се възнесли към небето (The Rapture). Това, което вие ще трябва да направите е да изследвате тихия свят на играта и да разберете какво се е случило.

The Chinese Room (Amnesia: A Machine for Pigs, Dear Esther) публикуваха премиерния трейлър към Everybody’s Gone to the Rapture, която прави премиерата си на 11.08.2015 г. за платформата на PS4.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Mercusys Halo H50G – изгодна Wi-Fi Mesh система за големи жилища

Безжичният интернет е нещо чудесно. Имаме възможност за свързване на всякакви устройства и минимум кабели в къщата. Но нещата понякога не са толкова розови....

Подобни новини