PDXCON 2019 е в ход и Paradox Interactive обяви в края на миналата седмица неочаквано нова игра от света на Crusader Kings.

Crusader Kings III ще предложи серия от подобрения в сравнение с предишните игри, докато се фокусира по-специално над сложната средновековна мрежа от взаимоотношения, които ще помогнат на героя ви да увеличи властта си, поддържа семейството си заедно и разбира се да завладеете възможно по-голяма част от картата.

„Съобразителността ви е вашето най-голямо оръжие, а интелигентността ви е ключа ви към успешната стратегия. Пазете своя живот и бъдещето на династията си, защото враговете ви, външни и вътрешни, завиждат на вашето положение. Участвайте в шпионски заговори, присъединете се към политически фракции, накажете еретиците или използвайте убийци, за да може спокойно да предадете трона на следващото поколение“, гласи анонса на играта.

Crusader Kings III ще предложи увлекателни истории, гъвкаво династично развитие, чрез което може да променяте историята такава, каквато я познаваме, а особеностите на различните герои ще ви позволят да изберете най-подходящия и близък до вашата самоличност и желание. Играта ще предложи подробни ръководства, които да помогнат на начинаещите да се справят в изключително богатия и сложен свят на играта, а самата тя, обещават от Paradox, ще ви достави обичайната доза забава и приключения, с които е позната поредицата.

Играта излиза в Steam следващата година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари