Поредицата Splinter Cell се завръща, но за съжаление не по начина, който очаквате и заслужавате. Вместо поредното стилно стелт приключение, получаваме евтина мобилна игра: Tom Clancy’s Secret Project Alpha.

Както може да си представите, това не е нито шутър, нито стелт, а ролева игра в хазартен gatcha формат, която разчита най-вече на късмета и микротранзакциите, за да сглобите екип от герои от поредиците Division, Rainbow Six, Ghost Recon и Splinter Cell на Ubisoft. След това имате на разположение кампания и мултиплейър режим, а сраженията са 5 на 5. Всеки мач има Skill Rating, който се използва, за да видите колко силен трябва да е вашият отбор преди да започне. Присъстват всички обичайни за формата глупави дейности като ежедневни събития, кланове и др.

Може да ъпгрейдвате всеки от войниците си до максимум от пет звезди, за да увеличите техните умения, както и да използвате тактически указания, за да обърнете хода на битката.

Малко иронично, в момента е в бета версия и може да я свалите безплатно от Google Play Store и App Store. Друг е въпросът дали наистина има смисъл.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари