ActivePresenter 9.0.0

0
1710

ActivePresenter е мощна програма за създаване на демонстрационни презентации и обучаващи видеоклипове. С помощта на ActivePresenter е възможен видеозаписът на всички действия от компютърния екран, както и редактиране на записаното видео.

ActivePresenter дава възможност за запис на пълноценни клипове, както и екранни снимки чрез клик с компютърната мишка или чрез клавиатурата.

ActivePresenter разполага с интегриран редактор, даващ възможност за редактиране на записаното видео. Възможно е изрязване на ненужните фрагменти, слепването на няколко клипа и/или фрагмента в общ видеоклип, добавяне на анотации и ефекти за преход от една тема към друга.

ActivePresenter записва готовия клип в различни файлови формати, включително AVI, WMV, MP4 и WebM. Предоставени са гъвкави настройки за качеството на видеото. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница
Изтегли: ActivePresenter 9.0.0 за Windows (72.2 MB)
Изтегли: ActivePresenter 9.0.0 за MacOS (101 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари