AlwaysMouseWheel 6.11

0
2080

AlwaysMouseWheel е малка по размер многоезична програма, която дава възможност за извеждане на преден план фоновия програмен прозорец, използвайки колелцето за превъртане на компютърната мишка. Тази функционалност на AlwaysMouseWheel е полезна например при работа с текстов редактор с вече позициониран курсор, който се намира на заден план и натискането левия бутон на мишката би променило позицията на курсора, а левия бутон на мишката ще извика контекстното меню.

Основни възможности на AlwaysMouseWheel: преместване фокуса на програмите с колелцето на компютърната мишка, [Alt + левия бутон на мишката] – преместване на прозореца чрез плъзгане, [Alt + десния бутон на компютърната мишка] – промяна размера на програмния прозорец, регулиране силата на звука с помощта на колцето за превъртане, когато курсорът на мишката се намира над таскбара. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в AlwaysMouseWheel 6.11:

• Verification and testing of Always-Mouse-Wheel-APP on Windows 11 22H2
• General corrections and small adjustments in the Always-Mouse-Wheel-APP

Официална страница
Изтегли: AlwaysMouseWheel 6.11 за Windows 32-bit (111 KB)
Изтегли: AlwaysMouseWheel 6.11 за Windows 64-bit (122 KB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари