AX64 Time Machine 2.0.0.637

0
21

AX64 Time Machine е удобна и надеждна програма за създаване копие на текущото състояние на компютърната система, което може да бъде използвано за бързо възстановяване, при възникване на аварийна ситуация, при заразяване с компютърни вируси или за връщане на операционната система в предишно състояние. AX64 Time Machine е много удобно приложение, което създава образи на системния диск и текущото състояние на операционната система, които позволяват бързото връщане назад във времето към предварително създадената точка за възстановяване, която възвръща цялостната работа на компютърната система.

Основни възможности на AX64 Time Machine: лесен и удобен интерфейс, при работата на програмата не се променят BCD, MBR и състоянието на основния диск, за записа на образите могат да се използват локални, мрежови и външни дискове, може да се създава стартиращ диск, пълна поддръжка на SSD, висока скорост за създаване и възстановяване на образите. Лиценз: Платен (Shareware).

Екран: AX64 Time Machine
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: AX64 Time Machine 2.0.0.637 (28,1 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари