BDtoAVCHD 3.0.2

1
1047

BDtoAVCHD – инструмент за създаване на AVCHD дискове от Blu-ray или HD MKV файлове. Той компресира видео без загуба на качество на изображението и ви позволява ръчно да зададете необходимия размер на изходните данни като DVD5, DVD9, BD-25 и т.н. Софтуерът компресира видеото за да постигне желания общ размер от 4.7 GB или 8.5 GB с най-високото възможно качество.

AVCHD форматът позволява същото възпроизвеждане на съдържание като Blu-Ray high definition (1080p), но на DVD5 или DVD9 медия. Това е идеален вариант да съхраните вашите Blu-Ray, но с по-малък размер и отново с високо качество. Програмата не се нуждае от допълнителни кодеци. Записаните дискове са съвместими с почти всички Blu-Ray плеъри и PS3.

BDtoAVCHD може да конвертира Blu-Ray в MKV, MKV в AVCHD, Blu-Ray 3D в AVCHD, MKV 3D SBS, TAB. Автоматично извлича информацията от видео, аудио записи и субтитри, така че потребителят да може да определи необходимите качествени и количествени параметри за всеки отделен файл. Потребителят трябва само да избере целевата медия за запис на филм, а след това BDtoAVCHD автоматично ще коригира параметрите на конвертиране и ще информира за оригиналната скорост и качество.

BDtoAVCHD не изисква инсталирането на кодеци, което безспорно е значително предимство. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Основни характеристики:

  • Извличане на информация от аудио записи
  • Можете сами да зададете желания размер на данните
  • Откриване на закъснения в източниците на аудио записи
  • Автоматично изчисляване на скорост на видеото
  • Мултитаскинг

Промени в BDtoAVCHD 3.0.2:

  • Updated: x264 encoder to version 164.3075 (r3075).
  • Updated: Mkvmerge to version 61.0.

Официална страница
Изтегли: BDtoAVCHD 3.0.2 (42.2 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари