DeviceLock 9.0 Build 91650 Final

0
1037

DeviceLock ви дава възможност да ограничавате достъпа до определени устройства (флопита, серийни и паралелни портове, магнито-оптични дискове, CD-ROM и т.н.) на локалния ви компютър. Ограничаването на достъпа дори може да се зададе за определен часови пояс на деня.

DeviceLock помага на системните администратори да разпределят правата за достъп и да зададат политики за сигурност в среди под Windows, в частност да контролират достъпа до USB портове и устройства.

DeviceLock позволява също контрол на целия спектър от потенциално опасни устройства, вкл. дисковите устройства и тези, свързани към FireWire, инфрачервен, принтерен (LPT) и модемен (COM) порт, WiFi и Bluetooth адаптери.

Програмата поддържа възможност за назначаване на права на отделни потребители и групи от потребители. Системата за отдалечено управление осигурява достъп до всички възможни функции на DeviceLock.

Приложението поддържа зависими от съдържанието правила на ниво файлови операции, добавена е възможност за графични отчети, интеграция с с продуктите ViPNet SafeDisk и др.

DeviceLock контролира достъпа на ползващите или групите до устройствата (флопита, CD/DVD-устройства, сменяеми записващи устройства, твърди дискове, WiFi, Bluetooth) и портовете за обмен (USB, FireWire, COM, LPT, IrDA), защитава дисковете и сменяемите носители от случайно или преднамерено форматиране, дава временен достъп до устройствата, протоколира всички действия на ползващите с устройствата и файловете и много друго. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в DeviceLock 9.0 Build 91650 Final

Официална страница
Изтегли: DeviceLock 9.0 Build 91650 Final (1.81 GB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари