Drupal 10.0.5 Final

0
4052

Drupal е една от популярните системи за публикуване на новини или т.нар. CMS (Content Management Systems) системи. С нейна помощ ще можете лесно да публикувате и управлявате новини, блогове, картинки, статии и други. Разполагате също така с вграден форум и възможност за създаване на каталог за изтегляне на файлове.

Drupal е платформа с отворен код и система за управление на съдържанието, която служи за изграждане на динамични уеб сайтове, предлагащи широк набор от функции и услуги, като администриране на потребители, публикуване, възможност за дискусии, събиране на новини, функционалност на мета данни, използвайки контролирани речници и XML публикуване на цели за споделяне на съгласие.

Drupal е снабден с мощен набор от функции и настройки. Drupal може да поддържа голям набор от уеб проекти, от лични до широко общностни сайтове.

Drupal е написан на PHP и може да се основава на MySQL или PostgreSQL СУБД.

Drupal има следните типове приложения:

  • Общностни уеб портали
  • Дискусионни страници
  • Корпоративни уеб страници
  • Лични страници или блогове
  • Сайтове за електронна търговия
  • Сайтове за социални мрежи Лиценз: Безплатен (GPL/GNU).

Промени в Drupal 10.0.5 Final

Официална страница
Изтегли: Drupal 10.0.5 Final (27.4 МB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари