DVDStyler Portable 1.8.4.2

0
85

Напълно функциониращ вариант на DVDStyler, специално оптимизиран, за работа от USB-стик. Програмата няма нужда от инсталиране, така че би могла да работи директно от носителя. Подходящ вариант в случай, че трябва да използвате чужд или служебен компютър. Освен от USB-устройство, DVDStyler Portable работи от CD, Flash-карта или MP3-плеър.

Безплатният DVDStyler Ви позволява да създавате DVD менюта, като при това разполагате с богат набор от опции за всеки отделен видеоклип. Програмата е максимално опростена, като менютата могат да бъдат в изходен формат PAL или NTSC. Накрая създава ISO имидж, който е готов за запис върху DVD. Приложението се разработва както за Linux, така и Windows.

DVDStyler ще ви помогне да създадете професионално изглеждащи DVD-та. С инструмента ще можете да добавяте MPEG файлове, да създавате NTSC/PAL менюта, да добавяте изображения за фон на менюто, да добавяте текст, изображения и бутони към менюто (като можете да променяте шрифтовете и цветовете) и много други. Програмата е с удобен и лесен за работа интерфейс.

Всички елементи, които добавяте с DVDStyler се виждат така, както ще изглеждат на екрана. Добавянето на филм става с влачене от папката, в която се намира към DVDStyler. След това се добавят бутони, с които се пуска филма или се отварят други менюта. Лиценз: Безплатен (Open Source).

Екран: 1 | 2 | 3 | 4
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: DVDStyler Portable 1.8.4.2 | BG Mirror (7.14 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари