Easy File Sharing Web Server 7.2

0
291

Easy File Sharing Web Server е удобен и лесен начин да споделите файлове с приятели, колеги и познати. Превърнете компютъра си в web сървър само за няколко секунди. Няма нужда да имате познания в конфигурирането и работата с Apache, IIS, MySQL и други подобни продукти. Единственото, което трябва да знаете и имате на компютъра си е… web браузър. Системата поддържа 128 Bit SSL, разполага с търсачка, форум и други удобни функции.

Easy File Sharing Web Server е програма за интелигентно споделяне на файлове. Не се нуждае от инсталирането на никакви допълнителни компоненти или настройване. Само я стартирате и чрез нея задействате уеб сървър, който извежда съдържанието на харда ви във вид на линкове с красиви графики. За да достигнат до тях, потребителите трябва да напишат „http://вашето IP“, след което да се регистрират и попълнят потребителско име и парола (при желание можете да забраните автоматичното създаване на акаунти и да правите това на ръка). Ако не искат да се регистрират, могат да влязат като guest, но тогава са с ограничени права (има функция за забраняване анонимния достъп). Всеки регистриран автоматично получава директория със своето име, в която има пълни права – да качва, трие. Отделно и вие самите бихте могли да споделяте свои папки, като задавате за тях и специални потребители, които да качват/свалят файлове. На всичкото отгоре, програмата автоматично стартира phpbb форум, в който могат да бъбрете докато сваляте нещо. Качването става автоматично – направо през уеб интерфейса (едно бутонче Browse…), без нужда от FTP клиент, а това е и най-голямото й преимущество. Имате възможност да вземете мерки за сигурност – забраняване достъпа до сървъра на определени IPта; виждате кой е online и къде се намира, имате права да го разскачате; можете да задавате различен от стандартния 80ти уеб порт. Цялата администрация на phpbb форума става направо през програмата. Много приятно е, че целия интерфейс е оформен в удобния phpbb стил. При ръчно създаване на акаунти имате правото да определяте кои папки да са видими за съответния потребител и кои не. А останалите посетители разполагат с бутон за променяне начина на подреждане на обектите; имат възможност да сменят попълнената за тях информация при регистрирането; ако си забравят паролата могат да получат нова на e-mail (при положение, че сте попълнили SMTP сървър). Продуктът си води подробни и редовни логове, посредством които имате свободата да следите какво се е случвало. Авторите гарантират, че приложението им не съдържа рекламни или шпионски допълнения. Лиценз: Платен (Shareware).

Екран: 1 | 2 | 3 | 4
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Easy File Sharing Web Server 7.2 (3.03 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари