Final Uninstaller 2.6.10

0
475

Final Uninstaller е софтуер, който освен че ще ви помогне да деинсталирате всяка програма, инсталирана на компютъра ви, така и ще сканира и премахне всички остатъчни и ненужни файлове на твърдия ви диск. Освен това, програмата почиства системния регистър от тези ненужни записи в него и всичко това ще спомогне за по-бързата и по-добра работа на компютъра ви.

С Final Uninstaller, ще премахнете всички остатъци от неправилно премахнати или повредени приложения. Направете своята ОС по-чиста, по-бърза и по-стабилна. Идентифицирайте и почистете останките от деинсталирани програми. Изцяло премахнете програми, инсталирани на вашия компютър.

Когато се инсталират и използват програми те винаги правят различни записи в регистрите и временни файлове. С Final Uninstaller ще можете да премахнете всички вече ненужни файлове след детайлно сканиране в регистрите, инсталационната папка, драйверите и системните файлове, ще можете да изберете дали всичко е за изтриване и да подобрите работата на компютъра си. Лиценз: Платен (Shareware).

Екран: 1 | 2 | 4
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Final Uninstaller 2.6.10 | BG Mirror (2.71 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари