Folders Popup 5.1.1

0
84

Folders Popup е удобна помощна програма, която дава бърз достъп до често използваните директории на компютърната система. Възможно е създаването на собствено меню, което съдържа препратки към необходимите папки. Важна особеност на Folders Popup е това, че активно се работи със средния бутон на компютърната мишка.

Основна задача на Folders Popup е да ускори предърсването на директориите. След стартиране на Folders Popup в таскбара се появява иконка, от която се настройват основните параметри на програмата и папките, до които е необходим бърз достъп. Възможно е добавяне както на нови елементи, така и на разделители, като техното подреждане може да се променя. Създаденото по такъв начин меню се появява чрез десен клик на компютърната мишка във всеки активен програмен прозорец на експлоръра и в диалоговите прозорци. Работата с Folders Popup е много лесна и удобна. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екран: Folders Popup
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Folders Popup 5.1.1 (1,5 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари