Icecream PDF Converter 2.89

0
2947

Icecream PDF Converter е безплатна програма, с помощта на която може да се конвертира както към PDF формат, така и от PDF. При преобразуването на DOC, HTML, JPG и други файлове е възможно слепването на всички файлове в един общ PDF документ.

Icecream PDF Converter има богати възможности за настройка на изходния файл. Възможно е преобразуването на PDF към JPG, BMP, EPS и други формати без ограничения в броя на страниците. Програмата разполага с вграден четец за PDF файлове.

Icecream PDF Converter може да преобразува файловете на Microsoft Office и LibreOffice към PDF, както и PDF към файлове за тези офис-продукти. Възможно е преобразуването на няколко файла едновременно, поддържат се PDF, DOC, JPG, PNG, BMP, XLS, TIFF, ODT, HTML, EPUB и други формати.

Дадена е възможност за избор формата на страницата, отстъпите и разположението на данните. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в Icecream PDF Converter 2.89:

  • Ebook converting fix
  • PDF to images: file naming improvements

Официална страница
Изтегли: Icecream PDF Converter 2.89 (126 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари