Kerio Connect 9.2.6 Build 3811

0
483

Kerio Connect (преди известен като Kerio MailServer) представлява ново поколение mail server създаден специално за корпоративни мрежи. За да се справи и със задачите на сигурността Kerio Connect предлага богат набор от инструменти и настройки за да предпази електронната кореспонденция от прихващане, инфектиране от вируси и изпращане и получаване на нежелани писма /S.P.A.M/.

Kerio Connect е един от най-надеждните и сигурни пощенски сървъри, подходящ за корпоративната среда на малкия и средния бизнес, като едновременно с това осигурява голяма надеждност за наличните съобщения за доставчиците на услуги.

Kerio Connect обединява достъп до електронна поща, календар и контакти като се синхронизира безжично с смартфони.

Kerio Connect намалява значително количеството от нежелана поща, като по този начин помага да се ограничат правните спорове и рисковете за сигурността предизвикани от SPAM съобщения. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: Kerio Connect 8.2.3 Build 2453 за Windows (189 MB)
Изтегли: Kerio Connect 8.2.3 Build 2453 за Linux (241 MB)
Изтегли: Kerio Connect 8.2.3 Build 2453 за MacOS (221 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари