Malwarebytes Anti-Malware 4.4.11.149 Final

12
15693

Malwarebytes Anti-Malware е ефективна и лесна за употреба програмка за премахване на злонамерен софтуер. Нормалният персонален компютър е в постоянна опасност от атаки на вируси, троянски коне, шпионски софтуер и други вредители. Продуктът на Malwarebytes’ представя иновативни технологии за откриване, премахване и предпазване в бъдеще от вреден код.

Malwarebytes Anti-Malware следи списъка с процеси и спира злонамерените такива, преди да бъдат изпълнени в системата. Също така налице е център на вредителите, в който може да се съхранява и получава информация за последните злонамерени приложения.

Malwarebytes Anti-Malware е проектирана като максимално добро допълнение на антивирусните програми – да се справя с онези заплахи, с които антивирусните програми не могат да се справят по една или друга причина. Програмата добавя модул за резидентна защита, планирани сканирания и обновления и модул за автоматично блокиране на опасни IP адреси. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: Malwarebytes Anti-Malware 4.4.11.149 Final (191 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
12 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Анонимен
Анонимен
4 години

Цитирам – „Malwarebytes Anti-Malware е БЕЗПЛАТНА, ефективна и лесна за употреба програмка за премахване на злонамерен софтуер.“
Но малко по-надолу… „Лиценз: Платен (Shareware).“??!!?

Николай
Николай
Отговор на  Анонимен
4 години

Това говори много за човека писал статията 🙁

mitkom1
mitkom1
Отговор на  Николай
4 години
Тото
Тото
4 години

Тия както и онези от Касперски могат да си запишат неполезния софтуер на диск и да си го заврат там някъде ……

МъдиУотърс
МъдиУотърс
Отговор на  Тото
1 година

Пък ти каква корона си… Жалко, че няма модератори…

Пламен
Пламен
2 години

Купете си тази “програмка“, и не ви трябва др.антивирусна!

Тахтун
Тахтун
1 година

Поне 5 пъти ми е спестявала преинсталиране на разни приятелски РС-та, защото е безплатна до 14 дни – достатъчно да се изчистят гадините.

Борис Тодоров
Борис Тодоров
1 година

Не мога да я инсталирам на лаптоп HP, с WINDOWS 10 със свободно място на С 2 ГБ.Инсталацията тръгва, но към края дава съобщение „Инсталацията неуспешна….“, и иска престартиране. Правих го много пъти и….. Явно, някъде бъркам. Моля, за съдействие…

Апропо…, прграмата работеше, но при актуализация даваше същото съобщение. Деинсталирах я, изтеглих я oт Вашия сайт и нова инсталация, но, пак не ще !

B-boy/StyLe/
B-boy/StyLe/
Отговор на  Борис Тодоров
1 година

Почистете с техния инструмент и опитайте отново:

https://support.malwarebytes.com/hc/en-us/articles/360039023473-Uninstall-and-reinstall-Malwarebytes-using-the-Malwarebytes-Support-Tool

HanSolo
HanSolo
3 месеца

Новите версии не могат да се инсталират на Windows 7 със спрени ъпдейти. Искат някакъв специфичен ъпдейт, заради това изтрих програмата.

B-boy/Style/
B-boy/Style/
Отговор на  HanSolo
3 месеца
Последна редакция 3 месеца от B-boy/Style/
Expert
Expert
Отговор на  HanSolo
2 месеца

защо не си ползваш Милениум или даже 3.0 … че да си решиш проблемите…. седиш си в любовния период на дядо си, 7?!?