Password Depot 15.2.1

2
2965

Password Depot е изключително удобен и лесен за използване мениджър за пароли. Освен че с негова помощ можете бързо и лесно да подредите паролите си, той предлага и високо ниво на сигурност, криптирайки файла с паролите по blowfish алгоритъма. Има възможност за автоматично въвеждане на паролата в съответния сайт, като по този начин ви спестява времето за ръчно въвеждане. Притежава и вграден генератор на случайни пароли.

Password Depot е комплексен инструмент за управление на всички ваши пароли. Той използва най-новите security алгоритми, като BlowFish и Rijndael за да криптира файловете с личните ви пароли. Програмата използва метода shredding, който ви позволява напълно да заличите от диска създадените файлове когато пожелаете.

Допълнителна функция е предпазването на списъка с паролите от редакция. Може да създава случайни, сигурни пароли. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Password Depot 15.2.1:

  • Update of the program installation on USB sticks.
  • Fixed a bug related to connections to WebDAV servers.
  • Other minor fixes and improvements.

Официална страница
Изтегли: Password Depot 15.2.1 за Windows 32-bit (19.6 MB)
Изтегли: Password Depot 15.2.1 за Windows 64-bit (21.6 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
KeePass
KeePass
4 години

Абсолютно безлплатна и без нужда от плащане на каквито и да е пари
KeePass 2 ви дава много повече за вашите пароли. Програмата е с отворен код и няма нужда да се притеснявате, че някои или нещо може да ви открадне паролите, които се съхраняват в нея.

Гешев
Гешев
Отговор на  KeePass
2 години

Най сигурно е да НЕ ползваш такива програми!