Soft Organizer 9.27

0
2796

Soft Organizer (новото име на Full Uninstall) има основната функция да премахва напълно нежеланите програми от вашия компютър.

Soft Organizer следи всички промени, направени на системата по време на процеса на инсталиране на определено приложение.

Лесно може да научите какви файлове или регистърни записи са били променени по време на инсталирането.

Като използва тези данни, Soft Organizer премахва изцяло приложението, когато му дойде реда.

Тази програма е една от най-добрите за ефективно управление и почистване на регистрите. С нейна помощ ще можете да преглеждате, редактирате и изтривате различни елементи от регистрите, а също така да търсите бързо и ефективно за всички ключове, свързани с дадено приложение.

Ще можете още да търсите и заменяте различни ключове, да използвате вградените приложения за почистване и оптимизиране на регистрите и на твърдите ви дискове и още много недокументирани Windows възможности. Лиценз: Платен (Shareware).

Промени в Soft Organizer 9.27:

  • Popularity is now displayed for applications instead of the uninstall rating.
  • Improvements to the applications traces lookup algorithm.
  • A more correct display of checkmarks under the dark theme.
  • Bug fixed: Application installed with tracing did not appear in the installed apps list if they cannot not be uninstalled with the standard uninstaller.

Официална страница
Изтегли: Soft Organizer 9.27 (19.0 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари