SourceTree 3.4.12

0
1579

SourceTree е безплатен GIT клиент за настолни компютри, работещи под управлението на операционната система Windows 7 и по-нова. Програмистите могат да забравят работата от команден ред и да използват всички възможности на GIT с помощта на удобния и приятен интерфейс на SourceTree, като едновременно с това могат да престанат да завиждат на работещите с Mac компютри. SourceTree е идеален за начинаещите програмисти.

SourceTree опростява работата с GIT хранилищата и програмистът може да се съсредоточи върху сорс-кода. SourceTree дава възможност за по-продуктивна работа с помощта на лекия потребителски интерфейс за работа с GIT командите, управление на локални и глобални хранилища от един и същ програмен прозорец, използване на допълнително възможности – обработка на пачове, rebase, shelve, cherry picking; включване на свои Bitbucket, Stash, Microsoft TFS или GitHub хранилища. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в SourceTree 3.4.12:

  • Fixed issue with the „Check for updates“ functionality for Sourcetree Beta builds
  • Fixed issue showing incorrect toolbar buttons background when using white theme
  • Added new Github Oauth App scopes to support private repositories
  • Stability and performance improvements

Официална страница
Изтегли: SourceTree 3.4.12 за Windows (24.9 MB)
Изтегли: SourceTree 4.2.1 за Mac (62.5 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари