STDU Viewer 1.6.375

1
768

STDU Viewer е безплатна програма за четене на електронни документи. Главна особеност на STDU Viewer е големият брой поддържани формати: DjVu, PDF, Comic Book Archive (CBR или CBZ), XPS, TCR, TIFF, TXT, EMF, WMF, BMP, GIF, JPG, JPEG, PNG, PSD.

С помощта на STDU Viewer е възможен прегледът на няколко документа в един програмен прозорец, както и изобразяване на умалени копия на страниците в страничен панел. За четене на няколко електронни книги е удобно да се използват различни раздели с възможност за отделно търсене във всеки от тях. Възможно е мащабиране на страниците, едновременното изобразяване на няколко страници на екрана, завъртане на изображението, разпечатване на страниците. Има възможност за настройване на шрифта, неговите размери и цвят, както и правилата за показване на абзаци. STDU Viewer позволява конвертирането на DjVu-документи в текстов файл (при наличие на OCR слой), както и конвертирането на DjVu в bmp, gif, jpeg и png. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екран: STDU Viewer
Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: STDU Viewer 1.6.375 (инсталатор) (3,7 MB)
 Изтегли: STDU Viewer 1.6.375 (portable) (3,4 МБ)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари