SugarSync 4.1.1

2
1328

SugarSync е удобна и функционална програма за синхронизация на данни. Това може да е особено полезно ако ви се налага да работите на повече от един компютър и често забравяте да копирате актуалните версии на документите си или новите файлове. Вече няма да забравяте тези неща, защото SugarSync ще се грижи за тях.

SugarSync се явява клауд-базиран сторидж инструмент, с помощта на който можете да качите най-важните си документи в облака и да имате достъп до тях по всяко време и от всяко място, както и да синхронизирате съдържанието на домашните папки и тези в офиса.

Програмата е лесна за употреба. Само посочете кои точно папки искате винаги да бъдат синхронизирани и за напред всичко ще се извършва във фонов режим без да ви безпокои.

SugarSync осигурява 2 GB безплатно онлайн хранилище за данните ви. Ако компютъра на който искате да синхронизирате в даден момент е офлайн, програмата търпеливо ще го изчака да се появи, а до тогава ще направи резервно копие на цялата информация. Също така запазва предишните състояния на файловете и можете да се върнете към всяко едно от тях когато поискате.

За да ползвате SugarSync, е необходимо да си създадете акаунт с имейл адрес и парола, който ще ви позволи достъп до данните от всеки компютър, свързан към интернет.

Приложението има удобен интерфейс с табове за лесно превключване между различните функционалности. В допълнение, SugarSync предлага няколко менюта за по-лесен достъп, когато искате да синхронизирате или споделите специфични папки.

Налична е и възможност за споделяне на данни с други потребители, ако желаете. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в SugarSync 4.1.1:

  • Streamlined installation on macOS
  • Improved error messages for 2FA issues
  • Fix for sync issues after macOS upgrade
  • Fix for missing Windows system tray icon

Официална страница
Изтегли: SugarSync 4.1.1 за Windows (15.2 MB)
Изтегли: SugarSync 4.1.1 за MacOS (27.4 MB)

Изтегли: SugarSync за Android
Изтегли: SugarSync за iOS

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари