System Ninja 3.2.10

0
3288

System Ninja е безплатна програма за бързо премахване на непотребните файлове от твърдите дискове. За разлика от другите подобни програми, като например CCleaner, които почистват точно определени места от дисковото пространство, System Ninja разполага със собствен анализатор, който намира ненужните файлове и ги изтрива, независимо къде се намират.

Удобният интерфейс опростява настройката на параметрите за сканиране. В програмата са включени различни полезни инструменти – Startup Manager, Process Manager и други.

Основни възможности на System Ninja: сканиране и анализ на цялата файлова система, графичен потребителски интерфейс, почистване историята на системния регистър, мениджър за управление на програмите с автоматично стартиране, вграден скенер Process Malware Scanner за разкриване на вредоносни програми, деинсталатор на програми, мениджър на работещите процеси, функция CCEnhancer за съвместна работа с популярната програма за почистване на системата CCleaner. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в System Ninja 3.2.10:

  • App Uninstaller can now sort programs by their directory size
  • Added cleaning for Adobe font caches.
  • Improved cleaning of Windows memory dumps
  • Added cleaning for Slack cache files and logs.
  • Web links now open in the default browser instead of Internet Explorer.
  • The “Highlight Preinstalled” feature has been removed.
  • Custom includes for files without a file extension are now supported

Официална страница
Изтегли: System Ninja 3.2.10 (3.55 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари