TaskInfo 10.0.0.336 Final / 10.0.1.331 Beta

1
75

TaskInfo е удобна програма, която обединява в едно task manager и system resource viewever за ОС Windows 9x/ME/NT/2000/XP/Vista/7. Сред различните сведения получавате възможност да видите всички стартирани процеси, ресурсите, които те използват, като можете да изменяте приоритета им или да ги изключвате. Имате възможността да проследите натовареността на CPU, Memory и Cache, мрежата и др.

TaskInfo е приложение, което съдържа всички възможности и същевременно допълва вградения в MS Windows Task Manager и System Information tool.

TaskInfo следи в реално време всички стартирани процеси на вашия компютър и ви позволява да ги спирате, да стартирате нови и да променяте техния приоритет.

TaskInfo предоставя визуално (в графичен и текстови вид) системна информация: стартирани процеси, информация за хардуера, натоварване на системата и още много други полезни детайли. Лиценз: Безплатен за некомерсиални цели.

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: TaskInfo 10.0.0.336 Final | BG Mirror (2.81 MB)

Изтегли: TaskInfo 10.0.1.331 Beta (2.81 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари