True Launch Bar 8.0 Final

0
1071

True Launch Bar е програма за разширяване функционалността на лентата с инструменти за бързо стартиране. True Launch Bar дава възможност за добавяне на групи програми в тази лента, които могат да бъдат групирани по различни признаци. Възможно е създаването на собствени менюта и подменюта, управление с помощта на горещи клавиши и други.

True Launch Bar разполага с богати настройки – външен вид, прозрачност, размер на иконките. Възможностите на True Launch Bar значително се разширяват чрез използването на плъгини, които могат да се обновяват директно от програмния прозорец на програмата.

Основни възможности на True Launch Bar: групиране на иконите в изскачащите менюта, пълна поддръжка на визуалните стилове в ОС Windows, виртуални папки, предварителен преглед, горещи клавиши, Drag & Drop, плъгини, мениджър за горещите клавишни комбинации, подсказки, използване на PNG-изображения за иконки, интеграция с StartKiller. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Промени в True Launch Bar 8.0 Final:

What’s new:
  • Some minor bug fixed
  • True Launch Bar is free now

Официална страница
Изтегли: True Launch Bar 8.0 за Windows 64-bit (8.80 MB)
Изтегли: True Launch Bar 8.0 Portable за Windows 64-bit (9.67 MB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари