Ultimate Windows Tweaker 4 for Windows 10

3
2398

Ultimate Windows Tweaker 4 е оптимизатор за операционната система Windows 10. Програмата осигурява достъп до настройки на новата ОС на Microsoft, до които въобще няма как да се стигне от контролния панел на операционната система. С помощта на Ultimate Windows Tweaker 4 е възможна дълбока персонализация на Windows 10.

Основни възможности на Ultimate Windows Tweaker 4: системна информация – процесор, оперативна памет, име на компютъра, потребителско име и много други; персонализиране по категории – таскбар, File Explorer, потребителския интерфейс Modern; потребителски акаунт – възможни са промени в настройките на акаунта; оптимизиране на производителността; настройване на неприкосновеността на личните данни – възможно е изключване на телеметрията, начина на работата с Cortana, спиране на колекционирането на данни от страна на Microsoft, като в същото време се оставя обновяването на операционната система, настройка на мрежовата работа, промени в интерфейса и контекстното меню, работата с Internet Explorer и други. Лиценз: Безплатен (Freeware).

 Екран: Ultimate Windows Tweaker 4
 Официална страница
 Изтегли: Ultimate Windows Tweaker 4 for Windows 10 (549 KB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари