Windows 10 Technical Preview

1
137

Microsoft анонсира своята операционна система Windows 10 и веднага предостави за изтегляне предварителния вариант Windows 10 Technical Preview. След инсталирането на Windows 10 Technical Preview, започва изтеглянето на обновявания, но е възможно моментално да се разгледа и усети работата на най-новата операционна система на Microsoft.

Системните изисквания за инсталиране на Windows 10 Technical Preview не са високи: процесор с тактова честота не по-малко от 1 GHz, оперативна памет – 1 GB за 32-битовата версия и 2 GB за 64-битовия вариант, видеокарта с поддръжка на Microsoft DirectX 9 с WDDM драйвер, акаунт в Microsoft, резолюция на екрана не по-малка от 1024х768 пиксела, задължителна връзка с Интернет. Компютърните специалисти от различни държави споделиха, че ключът за всички Windows 10 Technical Preview е един и същ – NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR.

След изтеглянето на дисковия образ с Windows 10 Technical Preview е необходимо неговото записване на USB стик или DVD, откъдето може да стартира setup.exe. Това все още е предварителен вариант, който не работи много стабилно Лиценз: Безплатен (Freeware).

Екран: Windows 10 Technical Preview
Официална страница
Изтегли: Windows 10 Technical Preview x86 (2,9 GB)
Изтегли: Windows 10 Technical Preview x64 (3,8 GB)


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари