ZoneAlarm 15.8.181.18901

0
657

ZoneAlarm Free осигурява добра и надеждна защита на вашия компютър от нежелани посегателства. Блокира недоброжелатели от интернет или локалната мрежа. В реално време следи активността на всички приложения и позволява контрол на връзката им с Интернет. Така прави компютъра защитен както от външни атаки, така и от вътрешни (опити на злонамерен софтуер да изпраща лична информация в Интернет). Предлага интуитивни настройки, както и отлични филтри за софтуерни приложенията.

ZoneAlarm e популярна защитна стена (Firewall), която решава успешно проблемите на сигурността в локална мрежа или Интернет. Има гъвкави и интуитивни настройки, перфектни филтри за приложенията, поддържа проверка на цифров подпис, прави подробен логфайл на събитията, прави автоматична проверка на електронната поща, контрол на бисквитките (cookies), блокиране на рекламни банери, изскачащи прозорци и още много.

ZoneAlarm поддържа проверка на цифров подпис, генерира подробен лог файл на събитията и включва средства за неговия анализ с последващо представяне на информацията в текстов и графичен вид.

В ZoneAlarm е реализиран настройваем контрол на „кукита“, който блокира предаването на персонална информация за потребителя към уеб сайтове. Налична е и функция за блокиране на рекламни банери и изскачащи прозорци, като така се ускорява зареждането на уеб страниците. Лиценз: Платен (Shareware).

Официална страница
Изтегли: ZoneAlarm Pro 15.8.181.18901 (5.68 MB)
Изтегли: ZoneAlarm with Antivirus 15.8.181.18901 (5.68 MB)
Изтегли: ZoneAlarm Extreme Security 15.8.181.18901 (5.68 MB)

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари