Apple подготвя наследника на iPhone SE

1
191

Според последните данни, Apple не се е отказала от плановете си за обновяване на iPhone SE и ще представи новото си устройство през август тази година. Съобщава се, че наследникът на iPhone SE ще струва още по-евтино, отколкото оригиналния модел.

По-рано тази седмица известният анализатор Пан Джитанг заяви, че Apple нямат планове за пускане на нова модификация на iPhone SE, тъй като компанията не вижда в това никакъв смисъл, защото потребителите все по-често прибягват към смартфоните с голям екран.

Френският блог iGeneration обаче твърди, че тази информация не отговаря на действителността. Съобщава се, че Apple ще представи нов модел iPhone SE на специално събитие през август, като моделът ще струва €399. Спомнете си, че настоящия 4-инчов iPhone се продава на цената от €489.

Очаква се, че през септември ще се състои основната есенна презентация на Apple, в рамките на която ще бъде представен новият юбилеен iPhone. За съжаление, няма подробности относно спецификациите на следващия iPhone SE.

Ако новият iPhone SE бъде удостоен с отделна презентация, вероятно ни очакват сериозни промени. Към момента няма дори и слухове относно новия 4-инчов модел на Apple. Освен това, iOS 11 явно няма да присъства, като софтуерна платформа, тъй като не е силно оптимизирана за малки екрани. Елементите на системата стават все повече, а това говори, че компанията залага на по-големите екрани.

Въпреки всичко обаче, iPhone SE изпълнява своята задача: да привлича допълнителна категория потребители от развиващите се пазари.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари