Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Нови тарифни планове от Mtel

Шрифт
От , 34465 прегледа 20 препоръки |
Нови тарифни планове „по мярка” предлагат безплатни разговори към всички в мрежата на М-Тел

Операторът с най-много клиенти в страната разработи за тях нови тарифни планове - M-Tel Select, в три размера: S, M и L.
И трите варианта дават достатъчно свобода на разговори в мрежата на оператора и са активни от 2-ри май.

Най-контактните клиенти, избрали най-големия размер L, получават общо 4000 безплатни минути в мрежите на М-Тел: 2000 към всички от мобилната мрежа, още толкова към фиксираната, плюс допълнителни 120 безплатни минути към други мрежи в страната.

Любителите на дълги разговори, предпочели M-Tel Select М, също ще разполагат с 2000 безплатни минути към цялата мобилна мрежа на компанията и 2000 към фиксираната й.
Изборът M-Tel Select S предоставя 200 + 200 безплатни минути, съответно в мобилната и фиксираната мрежи на оператора. Най-малкият пакет съдържа по 20 безплатни SMS и MMS, докато другите два предлагат по 200 SMS и MMS.

И трите „размера” включват неограничени разговори към един „Любим номер”. Във всички варианти на M-Tel Select потребителите получават и 20 мегабайта интернет трафик.

Свободата на разговорите с новото предложение продължава и след изчерпване на безплатните минути – цената на минута разговор е само 25 стотинки за ползвателите на M-Tel Select M и L, и 29 стотинки за тези, предпочели S. Същите са цените и на разговорите към другите мрежи в страната. С новите тарифни планове клиентите говорят свободно с всички от най-голямата мобилна мрежа, но спокойно могат да се свързват и с други мрежи, цените към които също са достатъчно ниски.

Месечната такса на M-Tel Select съответно за S, M и L е 12,90 лв., 24,90лв. и 44,90 лв. 

LG показа в България новата климатична система Multi V S

Най-новата климатична система с променлив дебит на хладилния агент (VRF) - Multi V S е проектирана специално за малки и средни помещения. Тази климатична система с лек и компактен корпус е едно ефективно и екологично решение за охлаждане и отопление, което предлага и гъвкавост при монтажа. Multi V S е една отлична инвестиция – тя е изключително енергийно ефективна и надеждна и така помага на потребителите да намалят оперативните си разходи. В Multi V S са внедрени редица патентовани решения с фокус в бъдещето, сред които и функцията Smartphone Control, позволяваща на потребителите да следят и регулират настройките от разстояние. “Революционната VRF система на LG прави Multi V S идеално устойчиво решение за жилища и малки офиси", коментира Петър Митев, мениджър климатична техника за България и Македония. “VRF допринася за пестенето на енергия, работи мощно, но тихо и предлага изключителна гъвкавост при монтажа си. Смятаме, че нашите клиенти ще бъдат впечатлени от сравнително ниския разход на използване и поддържане на тази изключително надеждна система. Multi V S е още един чудесен пример за ангажираността на LG да бъде отговорен лидер на пазара, който спазва етическите бизнес практики и едновременно с това произвежда най-ефективните и иновативни технологии, щадящи околната среда.“                                                                                       Новата VRF система на LG има и изключително добър коефициент на енергийна ефективност (EER) от 3,95 в режим на охлаждане и коефициент на преобразуване (СОР) от 4,25 в режим на отопление. В Multi V S е внедрена и технологията на LG за променлива верига на топлообменника, която автоматично избира оптималните потоци на топли и студени течения. Тази интелигентна функция повишава общата енергийна ефективност с пет процента. Все по-„умна“ битова техника За по-голямо удобство, LG оборудва своята Multi V S с няколко допълнителни полезни функции включително Smartphone Monitoring and Control. Тази лесна за ползване система дава възможност да се следи производителността и да се регулират настройките чрез Mobile LG Monitoring View (LGMV) Bluetooth модул или чрез мобилното приложение LG SAC Control.Подобни новини


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

През коя музикална услуга слушате музика?
Общо гласували: 521 Други анкети