Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Нови тарифни планове от Mtel

Шрифт
От , 34216 прегледа 20 препоръки |
Нови тарифни планове „по мярка” предлагат безплатни разговори към всички в мрежата на М-Тел

Операторът с най-много клиенти в страната разработи за тях нови тарифни планове - M-Tel Select, в три размера: S, M и L.
И трите варианта дават достатъчно свобода на разговори в мрежата на оператора и са активни от 2-ри май.

Най-контактните клиенти, избрали най-големия размер L, получават общо 4000 безплатни минути в мрежите на М-Тел: 2000 към всички от мобилната мрежа, още толкова към фиксираната, плюс допълнителни 120 безплатни минути към други мрежи в страната.

Любителите на дълги разговори, предпочели M-Tel Select М, също ще разполагат с 2000 безплатни минути към цялата мобилна мрежа на компанията и 2000 към фиксираната й.
Изборът M-Tel Select S предоставя 200 + 200 безплатни минути, съответно в мобилната и фиксираната мрежи на оператора. Най-малкият пакет съдържа по 20 безплатни SMS и MMS, докато другите два предлагат по 200 SMS и MMS.

И трите „размера” включват неограничени разговори към един „Любим номер”. Във всички варианти на M-Tel Select потребителите получават и 20 мегабайта интернет трафик.

Свободата на разговорите с новото предложение продължава и след изчерпване на безплатните минути – цената на минута разговор е само 25 стотинки за ползвателите на M-Tel Select M и L, и 29 стотинки за тези, предпочели S. Същите са цените и на разговорите към другите мрежи в страната. С новите тарифни планове клиентите говорят свободно с всички от най-голямата мобилна мрежа, но спокойно могат да се свързват и с други мрежи, цените към които също са достатъчно ниски.

Месечната такса на M-Tel Select съответно за S, M и L е 12,90 лв., 24,90лв. и 44,90 лв. 

Ново поколение са своята система за грижа на дрехите ще видим от LG на IFA 2015

  LG ще представи последната версия на единствената по рода си система за грижа за дрехите с пара на изложението IFA в Берлин тази седмица. Уникалната система LG Styler е създадена да освежава дрехите без химикали, предлагайки идеалното решение за дрехи, които изискват допълнителна специална грижа, като например палта, пуловери и дрехи от вълна и коприна. За разлика от типичните перални машини, уникалният LG Styler не почиства дрехите с вода, а с пара. Технологията на LG за впръскване TrueSteam™, която е внедрена в много от пералните машини на LG, присъства и в LG Styler, като почиства и освежава дрехите. Само чрез едно натискане на бутон върху дрехите директно се впръсква гореща пара, която премахва повече от 99% от микробите и бактериите, които живеят в дрехите, шапките и шаловете. Освен това, Styler е напълно безопасен за ползване, тъй като не работи с химикали. Тестовете, проведени от изследователска организация показват, че в рамките на пълен 83-минутен цикъл на почистване LG Styler елиминира около 92% от перхлоретилена — основният химикал, използван в химическото чистене и потенциален канцероген. 1 Нова функция, въведена през 2015 г., е полезната преса за панталони, интегрирана във вратата, която изглажда гънките и същевременно създава перфектен ръб в средата на всеки крачол. Версията на Styler от 2015 г. може да комуникира с други устройства чрез Smart Diagnosis™ и NFC Tag-On. Smart Diagnosis™ уведомява потребителите чрез смартфона им кога уреда има нужда от поддръжка или поправка. С Tag-On потребителите могат да инсталират безплатно приложение и да свалят персонализирани програми, специфични за конкретен тип тъкан, чрез които да програмират Styler с просто натискане на дисплея на смартфоните си. “В LG ние разбираме, че заетите хора се нуждаят от креативни решения,” каза Сеонг-джин Джо, президент и изпълнителен директор на LG Home Appliance & Air Solution Company. “Styler е нова категория домакински уред, който е създаден да посрещне нуждите на потребителите, които търсят възможност сами да се грижат за трудните за поддръжка дрехи в гардероба си. Styler е перфектен пример за това какво имаме предвид с мотото си ‘иновации за по-добър живот’.” Посетителите на IFA са добре дошли на щанда на LG между 4-ти и 9-ти септември в зала 18, за да видят версията на LG Styler за 2015 г. Ключови характеристики:Отделение за освежаване на дрехи [3 артикула + 1 чифт панталони]Преса за панталониСистема с термопомпа (инверторна)Цикъл за санитаризация (сертифициран от BAF и тестван от Intertek)Щадящ цикъл на сушене за деликатни дрехиSmart Diagnosis™NFC Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Колко често сменяте смартфона си?
Общо гласували: 588 Други анкети