Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Нови тарифни планове от Mtel

Шрифт
От , 35038 прегледа 20 препоръки |
Нови тарифни планове „по мярка” предлагат безплатни разговори към всички в мрежата на М-Тел

Операторът с най-много клиенти в страната разработи за тях нови тарифни планове - M-Tel Select, в три размера: S, M и L.
И трите варианта дават достатъчно свобода на разговори в мрежата на оператора и са активни от 2-ри май.

Най-контактните клиенти, избрали най-големия размер L, получават общо 4000 безплатни минути в мрежите на М-Тел: 2000 към всички от мобилната мрежа, още толкова към фиксираната, плюс допълнителни 120 безплатни минути към други мрежи в страната.

Любителите на дълги разговори, предпочели M-Tel Select М, също ще разполагат с 2000 безплатни минути към цялата мобилна мрежа на компанията и 2000 към фиксираната й.
Изборът M-Tel Select S предоставя 200 + 200 безплатни минути, съответно в мобилната и фиксираната мрежи на оператора. Най-малкият пакет съдържа по 20 безплатни SMS и MMS, докато другите два предлагат по 200 SMS и MMS.

И трите „размера” включват неограничени разговори към един „Любим номер”. Във всички варианти на M-Tel Select потребителите получават и 20 мегабайта интернет трафик.

Свободата на разговорите с новото предложение продължава и след изчерпване на безплатните минути – цената на минута разговор е само 25 стотинки за ползвателите на M-Tel Select M и L, и 29 стотинки за тези, предпочели S. Същите са цените и на разговорите към другите мрежи в страната. С новите тарифни планове клиентите говорят свободно с всички от най-голямата мобилна мрежа, но спокойно могат да се свързват и с други мрежи, цените към които също са достатъчно ниски.

Месечната такса на M-Tel Select съответно за S, M и L е 12,90 лв., 24,90лв. и 44,90 лв.Ericsson преобразява мобилното изживяване на феновете на турнира във Франция

Като ключов партньор на най-големите френски мобилни оператори, Ericsson осигури мултистандартни 4G радио решения за всички стадиони, на които ще се проведе Европейското първенство по футбол през 2016.Мачовете ще се проведат от 10 юни до 10 юли 2016 г. във Франция на спортни съоръжения с капацитет от 33,000 до 81,000 души.Решенията на Ericsson ще поддържат висококачествени изживявания през мобилен широколентов достъп за феновете, които ще посетят мачовете от турнира. На стадионите са инсталирани стотици мултистандартни радио станции, които ще направят споделянето на снимки, кратки видеа и съдържание в социалните медии по-бързо и по-лесно.Франк Буетар, директор на Ericsson Франция, заяви: “Капацитетът на мобилните 4G мрежи на стадионите бе изключително подобрен, а покритието – усилено. С това внедряване Франция заема водеща позиция по отношение на мобилната свързаност на спортни съоръжения, което е страхотна новина за феновете.”През 2014 г. по време на Световното първенство по футбол в Бразилия беше генериран впечатляващ 26.7TB трафик на данни, равняващ се на 48.5 милиона качени и 4.5 милиона гласови обаждания.Последният Ericsson Mobility Report разкрива, че мобилното потребление на видео съдържание ще доведе до близо шест пъти по-висок трафик на мобилен телефон в Европа в периода от настоящия момент до 2021 г. През този период трафикът на данни на активен смартфон в Западна Европа ще нарасне от 2GB до 18GB на месец.Ericsson предлага цялостно портфолио от решения за мобилно покритие на стадиони. Повече информация за това може да се намери на Ericsson Live Events. Подобни новини


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

С каква операционна система работи вашият смартфон?
Общо гласували: 2330 Други анкети