Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Нови тарифни планове от Mtel

Шрифт
От , 35351 прегледа 20 препоръки |
Нови тарифни планове „по мярка” предлагат безплатни разговори към всички в мрежата на М-Тел

Операторът с най-много клиенти в страната разработи за тях нови тарифни планове - M-Tel Select, в три размера: S, M и L.
И трите варианта дават достатъчно свобода на разговори в мрежата на оператора и са активни от 2-ри май.

Най-контактните клиенти, избрали най-големия размер L, получават общо 4000 безплатни минути в мрежите на М-Тел: 2000 към всички от мобилната мрежа, още толкова към фиксираната, плюс допълнителни 120 безплатни минути към други мрежи в страната.

Любителите на дълги разговори, предпочели M-Tel Select М, също ще разполагат с 2000 безплатни минути към цялата мобилна мрежа на компанията и 2000 към фиксираната й.
Изборът M-Tel Select S предоставя 200 + 200 безплатни минути, съответно в мобилната и фиксираната мрежи на оператора. Най-малкият пакет съдържа по 20 безплатни SMS и MMS, докато другите два предлагат по 200 SMS и MMS.

И трите „размера” включват неограничени разговори към един „Любим номер”. Във всички варианти на M-Tel Select потребителите получават и 20 мегабайта интернет трафик.

Свободата на разговорите с новото предложение продължава и след изчерпване на безплатните минути – цената на минута разговор е само 25 стотинки за ползвателите на M-Tel Select M и L, и 29 стотинки за тези, предпочели S. Същите са цените и на разговорите към другите мрежи в страната. С новите тарифни планове клиентите говорят свободно с всички от най-голямата мобилна мрежа, но спокойно могат да се свързват и с други мрежи, цените към които също са достатъчно ниски.

Месечната такса на M-Tel Select съответно за S, M и L е 12,90 лв., 24,90лв. и 44,90 лв.Intracom Telecom става член на американската Асоциация на конкурентните доставчици

Компанията представи своето FCC съвместимо 4G решение за безжична свързаност в градски условия Intracom Telecom, световният доставчик на телекомуникационни системи и решения, обяви, че става член на американската Асоциация на конкурентните доставчици (Competitive Carriers Association – CCA), в която влизат почти 100 мобилни оператора и повече от 150 доставчика в сферата. По-рано тази година Intracom Telecom представи своето FCC съвместимо 4G решение за изграждане на безжична свързаност на малки мобилни клетки към опорната мрежа (Small Cell Backhaul) StreetNode™, което работи на 28GHz и 60GHz честоти. StreetNode™ бе разработен специално за американския пазар с цел да се справи с многобройните затруднения при монтажа на стълбовете за осветление, автобусните спирки и стените, включвайки иновативни характеристики като „auto-aligning“ и „zero-touch“ конфигуриране. Благодарение на софтуерното му дефиниране на радиооперациите се осигурява възможност за преминаване от режим „точка до точка“ Point-to-Point (PtP) към режим „точка до много точки“ Point-to-MultiPoint (PtMP) без хардуерни или софтуерни промени. StreetNode™ се управлява от интелигентна самоорганизираща се система, която опростява, автоматизира и оптимизира процесите, в резултат на което постига свързаност с мрежата за минути. „Много се радвам, че Intracom Telecom се присъедини към CCA. Ние имахме нужда от техните напреднали технологии, към които спада и 4G решението за безжична свързаност на Small Cell Backhaul – каза Стивън К. Бери, президент и изпълнителен директор на Асоциацията. – Сигурен съм, че нашите членове ще имат полза от тези нови услуги и от иновативния подход наIntracom Telecom към повишаване на възможностите на мрежата.“ Джон Тенидис, маркетинг директор за портфолиото от безжични решения на Intracom Telecom,сподели: „Членството ни в CCA е своеобразна платформа, чрез която ще получим ценна обратна връзка от местните телекомуникационни доставчици, ще обсъдим с тях настоящите им нужди от 4G/LTE решения и гладкия преход към телекомуникационни мрежи от следващо поколение. Нашата FCC Small Cell Backhaul продуктова линия, която работи на 60 GHz честота, е идеална за 5G, предлага най-висок капацитет на пазара, надвишаващ 1.6 Gbit/s, и се справя с приложенията, изискващи все по-висок капацитет.Подобни новини


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Кое от IFA 2016 ви впечатли най-много?
Общо гласували: 469 Други анкети