Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Samsung отново се пошегува с Apple чрез нова реклама на Samsung Galaxy S II

Шрифт
От , 3808 прегледа 4 препоръки |
Samsung пусна поредната си телевизионна реклама, която косвено атакува феновете на Apple и практиката им да висят на дълги опашки, за да се сдобият първи с поредния iPhone. В новата реклама на Samsung Galaxy S II се набляга на възможността да „пишеш със собствения си глас”, информира Phonearena.com.

Разбира се, както във всяка реклама и при тази има елемент на подвеждане. Потребителите на iPhone отдавна имат достъп до приложение, което може да превръща гласа в написан текст. Става въпрос за програмата Dragon Dictation, която е достъпна в магазина за приложения за iOS.

Действието в рекламата се развива през зимата и всичко започва на една дълга опашка, на която хората очевидно чакат, за да се сдобият с някакъв епълски продукт. Пръстите на главния герой са толкова замръзнали, че той дори не може да пише текстови съобщения, докато чака. Притеснен, че може да загуби някои от последователите, които следят блога му той влиза в най-близкия магазин, за да потърси ръкавици без пръсти. За съжаление този вид ръкавици са свършили и той се чуди как ще пише на студа. Учудената продавачка вади Samsung Galaxy S II и му демонстрира как се пращат съобщения без да използва бутоните или сензорния екран на устройството.

Какво става по-нататък можете да видите в самата реклама.
 

Microsoft представи фаблета Lumia 950 XL с "течно охлаждане"

По време на започналата вече дългоочаквана презентация на Microsoft в лицето на Том Уорън (Tom Warren) и Джейкъб Кастнейк (Jacob Kastrenakes) официално представи смартфона Lumia 950 XL, оборудван с 5,7-инчов дисплей с резолюция 2560х1440 пиксела. Това е по-голямата версия на смартфона Lumia 950, който има 5,3 инчов дисплей, но за който по време на презентацията бе казано съвсем малко, като останалите параметри на двете устройства са почти еднакви. Едно от най-интересните неща при тези смартфони е използването на "течно охлаждане", което при нас е по-познато като водно охлаждане, и което ще даде възможност за използване на мощни чипове.Смартфонът разполага с основна камера с резолюция 20 мегапиксела с оптична стабилизация на изображението от пето поколение и тройна светодиодна фотосветкавица с различен цвят на излъчване на светодиодите, които образуват общ спектър, а Microsoft подчерта, че по този начин ще могат да се заснемат фотографии, на които хората изглеждат нормално. Камерата може да заснема 4К видео, а за заснемане на фотографии е предвиден специален бутон на задния панел.Microsoft Lumia 950 XL има 32 GB флаш-диск, а постоянната памет може да се разширява чрез външни карти памет. Наличен е USB Type-C порт и технология за бързо зареждане на акумулаторната батерия, чрез която устройството за 30 минути се зарежда до 50%.Microsoft обяви и цените. Фаблетът Lumia 950 XL струва $650, а Lumia 950 ще се продава при цена $550. Малко по-късно ще се пови поддръжката на Windows Hello и технологията Continuum. Продажбите започват през месец декември тази година.Предложение ще има и за потребителите, които искат да използват Windows 10, но с по-ниски хардуерни параметри. Това ще е смартфона Microsoft Lumia 550, оборудван с четириядрен процесор, който ще се предлага на цена от около $140.Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Ще си купите ли iPhone 6s или 6s Plus?
Общо гласували: 455 Други анкети