Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Samsung отново се пошегува с Apple чрез нова реклама на Samsung Galaxy S II

Шрифт
От , 3895 прегледа 4 препоръки |
Samsung пусна поредната си телевизионна реклама, която косвено атакува феновете на Apple и практиката им да висят на дълги опашки, за да се сдобият първи с поредния iPhone. В новата реклама на Samsung Galaxy S II се набляга на възможността да „пишеш със собствения си глас”, информира Phonearena.com.

Разбира се, както във всяка реклама и при тази има елемент на подвеждане. Потребителите на iPhone отдавна имат достъп до приложение, което може да превръща гласа в написан текст. Става въпрос за програмата Dragon Dictation, която е достъпна в магазина за приложения за iOS.

Действието в рекламата се развива през зимата и всичко започва на една дълга опашка, на която хората очевидно чакат, за да се сдобият с някакъв епълски продукт. Пръстите на главния герой са толкова замръзнали, че той дори не може да пише текстови съобщения, докато чака. Притеснен, че може да загуби някои от последователите, които следят блога му той влиза в най-близкия магазин, за да потърси ръкавици без пръсти. За съжаление този вид ръкавици са свършили и той се чуди как ще пише на студа. Учудената продавачка вади Samsung Galaxy S II и му демонстрира как се пращат съобщения без да използва бутоните или сензорния екран на устройството.

Какво става по-нататък можете да видите в самата реклама.
Deutsche Bank: iPhone 7 ще се продава с Lightning адаптер с 3,5 мм гнездо за слушалки

Досега се считаше, че Apple ще комплектува своя нов флагмански iPhone 7 с нови слушалки с Lightning. Но сега се появи нова информация, че е рано да забравяме старите, добри EarPods слушалки. Известният Business Insider съобщи, че Apple ще продава новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus, които нямат стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо, с обикновени EarPods слушалки, но в комплекта ще постави и специален адаптер, който се включва към Lightning порта. Порталът използва информация на една от най-големите европейски банки Deutsche Bank.Уеб-ресурсът потвърди появилата се по-рано информация за 3 GB оперативна памет за модела iPhone 7 Plus, който ще има двойна основна камера, херметичен корпус и по-качествен звук, като се предполага, че ще се използват стерео високоговорители. Business Insider допълни, че бутонът Home ще бъде сензорен с използването на технологията Force Touch. Специалистите отдавна спорят, по какъв начин Apple ще постъпи със слушалките за iPhone 7. Предполагаше се, че в комплекта със смартфона ще бъдат поставени стандартни EarPods с Lightning интерфейс или безжични слушалки. Сега разбираме, че всъщност ще има и преходник за Lightning порта, който разполага със стандартно 3,5-милиметрово аудио гнездо.Подобни новини


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Как планирате почивката си?
Общо гласували: 220 Други анкети