Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Liquid Glow - нов ICS-смартфон от Acer

Шрифт
От , 1411 прегледа 0 препоръчай |
В глобалната мрежа се появи първата информация за нов смартфон на компанията Acer, който тя очевидно ще покаже в Барселона на най-голямото изложение на мобилни продукти в света - MWC. Моделът носи названието Liquid Glow.

Acer Liquid Glow ще се доставя с последната версия на мобилната платформа на Google - Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Сред функционалните характеристики на смартфона се изброяват 3,7-инчов сензорен екран, 5-мегапикселова камера и чип NFC.



Liquid Glow ще се предлага в три цветови решения на корпуса - в розово, бяло и черно. Продажбите на новия продукт ще стартират в началото на лятото на текущата година. Допълнителна информация относно спецификациите и цената на Liquid Glow ще бъде обявена следващата седмица. Припомняме, че освен Liquid Glow на MWC 2012 компанията Acer ще демонстрира и смартфона CloudMobile, който бе удостоен с престижна награда за иновативен дизайн.





 

Microsoft представи уеб-страница с обновяванията за Windows 10 Mobile

Microsoft качи в своите сървъри новата версия на своята мобилна операционна система Windows 10 Mobile с номер 10586.107 и едновременно с това представи уеб-страница с историята на обновяванията, съдържаща информация за извършените промени. Ето и основните промени във версия Windows 10 Mobile build 10586.107:Оправен проблема с периодичното изчезване на живите плочки от екрана на смартфонаЗа някои езици е подобрена работата на гласовия асистентПодобрено и ускорено шифрованеВ програмата Windows Insider е добавен новият цикъл на обновяване Release PreviewMicrosoft вече представи сайт, в който може да види историята на обновяванията в операционната система Windows 10 за десктоп устройства. Днес софтуерният гигант представи аналогичен сайт, но за операционната система Windows 10 Mobile. В сайта могат да бъдат разгледани обновяванията за мобилната ОС, както и подробна информация за извършените промени."Периодично представяме обновявания, които добавят нови или подобряват съществуващите възможности, като по този начин вашите компютърни устройства работят по-добре. Всички обновявания за Windows 10 Mobile са кумулативни и с инсталирането на последното се инсталират всички предишни ъпдейти. В сайта, най-новите обновявания се показват най-отгоре".



Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Кой смартфон очаквате през 2016-а?
Общо гласували: 788 Други анкети