Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Liquid Glow - нов ICS-смартфон от Acer

Шрифт
От , 1393 прегледа 0 препоръчай |
В глобалната мрежа се появи първата информация за нов смартфон на компанията Acer, който тя очевидно ще покаже в Барселона на най-голямото изложение на мобилни продукти в света - MWC. Моделът носи названието Liquid Glow.

Acer Liquid Glow ще се доставя с последната версия на мобилната платформа на Google - Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Сред функционалните характеристики на смартфона се изброяват 3,7-инчов сензорен екран, 5-мегапикселова камера и чип NFC.Liquid Glow ще се предлага в три цветови решения на корпуса - в розово, бяло и черно. Продажбите на новия продукт ще стартират в началото на лятото на текущата година. Допълнителна информация относно спецификациите и цената на Liquid Glow ще бъде обявена следващата седмица. Припомняме, че освен Liquid Glow на MWC 2012 компанията Acer ще демонстрира и смартфона CloudMobile, който бе удостоен с престижна награда за иновативен дизайн.

 

Android ще получи своя версия на 3D Touch в началото на 2016 г.

Първите Android смартфони, които ще притежават чувствителен на степени на натиск дисплей като този в iPhone 6S, ще се появят в началото на следващата година.Една от функциите, с които новите iPhone 6S и 6S Plus се отличават най-много, е именно 3D Touch, която прави екрана чувствителен на различни степени на натискане, което отваря цяло едно ново интерфейс ниво при работата с мобилните апарати.Ето защо милиони Android потребители закономерно се питаха кога ще имат възможност да се възползват от това нововъведение.Един от телефоните, които ще имат подобна функционалност в някакъв бъдещ момент е специалната версия на Huawei Mate S, но благодарение на нова технология за чувствителен допир на Synaptics, броят на Android смартфоните с тази възможност трябва да нарасне значително.Компанията, която специализира в подобни интерфейси за управление, анонсира технологията ClearForce, която трябва да стане достъпна от началото на 2016 г. Засега не се споменават конкретни модели, които ще я ползват, но в анонса недвусмислено се говори за "водещи производители", което ни позволява смело да заключим, че повечето Android флагмани на следващата година ще я имат."Тази вълнуващата технология представлява следващата крачка в начина, по който се развиват интерфейсите за смартфони и скоро ще се превърне в стандарт", твърди самата Synaptics.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Ще си купите ли iPhone 6s или 6s Plus?
Общо гласували: 534 Други анкети