Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Liquid Glow - нов ICS-смартфон от Acer

Шрифт
От , 1421 прегледа 0 препоръчай |
В глобалната мрежа се появи първата информация за нов смартфон на компанията Acer, който тя очевидно ще покаже в Барселона на най-голямото изложение на мобилни продукти в света - MWC. Моделът носи названието Liquid Glow.

Acer Liquid Glow ще се доставя с последната версия на мобилната платформа на Google - Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Сред функционалните характеристики на смартфона се изброяват 3,7-инчов сензорен екран, 5-мегапикселова камера и чип NFC.Liquid Glow ще се предлага в три цветови решения на корпуса - в розово, бяло и черно. Продажбите на новия продукт ще стартират в началото на лятото на текущата година. Допълнителна информация относно спецификациите и цената на Liquid Glow ще бъде обявена следващата седмица. Припомняме, че освен Liquid Glow на MWC 2012 компанията Acer ще демонстрира и смартфона CloudMobile, който бе удостоен с престижна награда за иновативен дизайн.

Ето как изглежда сгъваемият телефон на Oppo

Преди възхода на смартфоните, телефоните със затварящ се капак бяха доста популярни. Появата на тъчскрийна ги измести, но сега китайската компания Oppo работи по прототипна версия, която комбинира най-доброто от двата свята - сгъваем телефон с двоен тъчскрийн.Ако тази концепция ви напомня портативната конзола Nintendo DS, със сигурност сте на прав път, като разбира се осъвремененият дизайн придава на апарата на Oppo по-елегантен и изчистен вид с минимална рамка. Когато го разтворите, телефонът всъщност прилича повече на табет и това може да се окаже един потенциален недостатък - дори сгънат, апаратът изглежда доста голям за повечето джобове. От първата изтекла снимка на телефона не личи почти нищо друго, а за тайнственият модел се знае само, че работи с Android. Засега телефонът е само прототип и тепърва ще видим дали Oppo ще го превърне в серийно производство.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

С каква операционна система работи вашият смартфон?
Общо гласували: 2171 Други анкети