Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Liquid Glow - нов ICS-смартфон от Acer

Шрифт
От , 1439 прегледа 0 препоръчай |
В глобалната мрежа се появи първата информация за нов смартфон на компанията Acer, който тя очевидно ще покаже в Барселона на най-голямото изложение на мобилни продукти в света - MWC. Моделът носи названието Liquid Glow.

Acer Liquid Glow ще се доставя с последната версия на мобилната платформа на Google - Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Сред функционалните характеристики на смартфона се изброяват 3,7-инчов сензорен екран, 5-мегапикселова камера и чип NFC.Liquid Glow ще се предлага в три цветови решения на корпуса - в розово, бяло и черно. Продажбите на новия продукт ще стартират в началото на лятото на текущата година. Допълнителна информация относно спецификациите и цената на Liquid Glow ще бъде обявена следващата седмица. Припомняме, че освен Liquid Glow на MWC 2012 компанията Acer ще демонстрира и смартфона CloudMobile, който бе удостоен с престижна награда за иновативен дизайн.

Този YouTube клип за това как да намерите скрития аудио жак може да развали и вашия iPhone 7

Видео, което твърди, че има решение за това как да откриете скрития 3.5-милиметров аудио жак в iPhone 7, вече е събрало над 10 милиона гледания в YouTube. Според него, за целта е необходимо да пробиете дупка в долната част на телефона - нещо, което би трябвало да подсети повечето потребители за това, че става въпрос за шега.За съжаление, не всички са проявили толкова разум.Създател на клипа е базираният в щата Калифорния Тарас Максимук, който се занимава с "разваляне на техника за удоволствие на зрителите". И ако това описание не е достатъчно, само един поглед върху профила му ни показва, че там има цели седем клипа с това как iPhone 7 може да пострада - например, ако го сложите в микровълнова печка за пет минути или в течен азот.Затова бъдете предпазливи и винаги подлагайте на съмнение нещата, които виждате в интернет.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Какъв смартфон използвате?
Общо гласували: 78 Други анкети