Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Liquid Glow - нов ICS-смартфон от Acer

Шрифт
От , 1400 прегледа 0 препоръчай |
В глобалната мрежа се появи първата информация за нов смартфон на компанията Acer, който тя очевидно ще покаже в Барселона на най-голямото изложение на мобилни продукти в света - MWC. Моделът носи названието Liquid Glow.

Acer Liquid Glow ще се доставя с последната версия на мобилната платформа на Google - Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Сред функционалните характеристики на смартфона се изброяват 3,7-инчов сензорен екран, 5-мегапикселова камера и чип NFC.



Liquid Glow ще се предлага в три цветови решения на корпуса - в розово, бяло и черно. Продажбите на новия продукт ще стартират в началото на лятото на текущата година. Допълнителна информация относно спецификациите и цената на Liquid Glow ще бъде обявена следващата седмица. Припомняме, че освен Liquid Glow на MWC 2012 компанията Acer ще демонстрира и смартфона CloudMobile, който бе удостоен с престижна награда за иновативен дизайн.





 

Колко години от човешкия живот отнемат смартфоните

Смартфоните отнемат твърде много време от живота на съвременния човек, считат аналитиците от компанията TNS. Те са пресметнали, колко точно време губи обикновеният потребител на мобилно устройство в продължение на една година. Всеки ден собственикът на съвременен комутатор използва неговите възможности и функции в продължение на 3,2 часа, а за една година - средно около 49 дни. Изследвани са австралийци на възраст от 16 до 30 години.Резултатите от направената анкета показват, че потребителите поглеждат екрана на смартфона средно по 150 пъти в денонощието. Всеки, който се сдобива със смартфон на 16 години, на 80 години е гледал неговия екран в продължение на над 8 години. Изследването на TNS показва, че 63% от потребители гледат предимно съобщенията в социалните мрежи; 50% от тях гледат клипове. Почти всички притежатели на смартфони преди сън влизат в Глобалната мрежа. Изключително популярен начин за започване на деня е прегледа на новините и социалните мрежи.Директорът на TNS Алистър Лтуд отбеляза общ момент в поведението на съвременните потребители - те непрекъснато се развличат чрез забавни клипове и смешни истории. Според него, по този начин закърняват способностите за общуване, което може да доведе до разрушаване на семейства и приятелства.



Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

През коя музикална услуга слушате музика?
Общо гласували: 533 Други анкети