Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Avant Browser 2016 Build 9

Шрифт
От , 39964 прегледа 65 препоръки |
Avant Browser е един много добър интернет браузър, който освен това е и безплатен. Той използва ядрото на Internet Explorer, но по много от функциите си е подобен на Opera. В него са включени най-добрите качества на Internet Explorer и Оpera.

Аvant Browser е надстройка на Microsoft Internet Explorer, която Ви позволява да разглеждате няколко страници в един прозорец.

Avant Browser е лек, приятен и същевременно много добър Интернет браузър, който използва ядрото на Internet Explorer. Програмата разполага с възможност за работа с табове, вграден pop-up блокер, вграден RSS четец, вградена търсачка, различни нива на сигурност и възможност за възстановяване на активните страници, ако програмата бъде затворена принудително. Всички тези опции правят от браузъра една добра алтернатива на Internet Explorer.

И накрая, но не на последно място - програмата разполага с български интерфейс. Лиценз: Безплатен (Freeware).

Официална страница | Абонамент | Подобни програми
Изтегли: Avant Browser 2016 Build 9 (3.20 MB)
Изтегли: Avant Browser Portable 2016 Build 9 (3.20 MB)Windows Repair (All In One) 3.9.10

Windows Repair (All In One) е безплатна програма от типа всичко-в-едно, чрез която е възможно поправянето на много грешки, възникващи при използването на операционната система Windows, включително грешки в системния регистър и проблеми, свързани с уеб-браузъра Internet Explorer, с обновяванията на Windows Update и работата със защитната стена на операционната система. Windows Repair (All In One) предоставя функционалност, често пъти спасяваща потребителя от преинсталиране на ОС Windows.Основни възможности на Windows Repair (All In One): премахване на добавените права на достъп от системния регистър, възстановяване на WMI, възстановяване на файла Hosts, премахване на ограниченията, дадени от вредоносни програми, възстановяване на късите пътища, възстановяване кеша на Windows, както и DNS кеша, премахване на временните файлове, възстановяване работата на Windows Updates и други. Лиценз: Безплатен (Freeware). Екран: Windows Repair (All In One) Официална страница | Абонамент | Подобни програми Изтегли: Windows Repair (All In One) 3.9.10 инсталатор (9,1 MB) Изтегли: Windows Repair (All In One) 3.9.10 Portable (7,1 MB)Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Коя 4G мрежа ползвате?
Общо гласували: 913 Други анкети