Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

GeForce GTX 260 от BFG с воден блок Danger Den

Шрифт
От , 474 прегледа 0 препоръчай |
Компанията BFG Technologies е пуснала собствена версия на видео картата NVIDIA GeForce GTX 260, в която е използвала воден блок за понижаване на работната температура. Моделът с име BFG NVIDIA GeForce GTX 260 H2OC 896MB с ThermoIntelligence Water Cooling Solution заема един слот и е с фабрично повишени честоти.

Тази видео карта е снабдена с всички необходими принадлежности за монтаж в системата и може ефективно да се използва в конфигурации 2-Way SLI и 3-Way SLI.Основни технически характеристики:

  • GT200 (65 nm. технологичен процес);
  • Работна честота на графичното ядро: 675 MHz.;
  • Брой на поточните процесори: 192;
  • Памет: GDDR3 с обем 896 MB.;
  • Разреденост на интерфейса на паметта: 448 битa;
  • Ефективна честота на паметта: 2326 MHz.;
  • Технологии: унифицирана архитектура от второ поколение, поддръжка на PhysX, съвместимост с DirectX 10.0 Shader Model 4.0, поддръжка на NVIDIA PureVideo HD Technology, NVIDIA CUDA Technology и NVIDIA SLI Technology ( 2-Way SLI и 3-Way SLI);
  • Шина: PCI Express 2.0 х16;
  • Интерфейси: два порта DVI и един HDTV изход;
  • Два 6 пинови конектора за захранване.

Цената на това изделие в един британски онлайн магазин е 302 фунта стерлинги (с ДДС).

 

Неизвестна жена предаде за утилизиране компютър с цена $200 000

Центърът за преработване на електронни отпадъци в Маунтин Вю забеляза в новата партида непотребна електроника уникален Apple I, който се счита за изключително голяма рядкост сред колекционерите. Това е един от петдесетте компютъра от първо поколение, които Стив Возняк, Стив Джобс и Рон Уейн са запоили ръчно през 1976 година и са го продавали при цена 666 американски долара бройката. Вместо да го утилизира, компанията продала компютъра на частен колекционер за немалката сума от $200 000. Сега мнозина търсят тази жена, която така удачно разчисти гаража на починали си съпруг. Проблемът е в това, че тя не е взела разписка за оставената стара електроника, а просто оставила кашона с електронните компоненти и модули.Според американските закони и политиката на компанията за преработка на електронни отпадъци Clean Bay Area, в този случай, разпределението на парите е 50/50. Сега тази жена трябва да бъде намерена, за да ѝ се връчи чек за 100 000 американски долара. Clean Bay Area е неголяма фирма, която приема стари компютри, лабораторно оборудване, тестови платки и разнообразни чипове. Обикновено получава остарелите компютри на училища и държавни организации, но често ненужна техника оставят и отделни хора.Вероятността жената да бъде намерена е много голяма, понеже новината се появи в Глобалната мрежа. За да си получи парите, тя трябва да отиде в склада на Clean Bay Area и да носи личните си документи.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Водоустойчив ли е смартфонът ви?
Общо гласували: 866 Други анкети