Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Microsoft даде информация за Windows 7 SP1

Шрифт
От , 1446 прегледа 1 препоръка |
Microsoft разкри няколко нови детайли за предстоящия първи сервизен пакет на актуалната си операционна система Windows 7. Все още не е ясна датата, на която потребителите ще получат SP1. Не се знае и кога ще излязат бета версиите на сервизния пакет с обновления.

„Първият сервизен пакет за Windows 7 ще включва само малки ъпдейти, сред които ще са включени обновленията, които вече са достъпни за потребителите посредством нашата услуга Windows Update. SP1 за Windows 7 ще включва и ъпдейт за клиентската страна на Remote Desktop, благодарение на който потребителите ще могат да се възползват от RemoteFX.” е съобщил в блог съобщение Брандън Лебланк, който е служител на Microsoft.

Сървърната страна на RemoteFX ще бъде представена в първия сервизен пакет за Windows Server 2008 R2. RemoteFX е среда за обработка на виртуализирани графики и видео. Microsoft получи достъп до тази услуга след придобиването на Calista Technologies, преди повече от две години.

Очевидно е, че за масовите потребители, които си ъпдейтват автоматично и редовно системите няма да има голяма разлика след излизането на Windows 7 SP1. Редмъндската компания препоръчва на потребителите си да държат Windows Update включен постоянно за да са спокойни, че системата им е винаги актуализирана и сигурна. 

Шефове на Apple са посетили централата на BMW, за да научат повече за автобизнеса

Слуховете, че Apple работи по собствен автомобил са доста упорити и сега получаваме поредното доказателство за тях.По данни на авторитетната новинарска агенция Reuters, група високопоставени служители на Apple начело с Тим Кук са посетили централата на BMW И един от заводите на автомобилния гигант. Става въпрос за поредица от посещения, направени през миналата година, чиято задача е била шефовете на Apple да се запознаят с процеса по дизайна и производството на автомобили.Агенцията се позовава на "двама запознати с въпроса източника", според които визитите са били в завода на BMW в Лайпциг, където целта е "висшите ръководители на Apple да научат как се произвежда електрическия модел i3". Става въпрос за колата, която първоначално бе пусната през 2013 г. и се води за модел без никакви вредни емисии. Американците задавил въпроси, свързани с лицензите, производството и частите на колата."Представителите на Apple бяха впечатлени от това, че ние сме се отказали от традиционния подход към автомобилите и сме започнали нещо ново. Това съвпадна с начина, по който те самите правят нещата", е цитиран да казва високопоставен служител на BMW, който е присъствал на срещите. Той отрича между двете компании да има партньорство, тъй като - и тук става интересно - "Apple иска да проучи варианта за създаването на собствен пътнически автомобил".На свой ред, баварският концерн не е бил съгласен да се превърне в "прост доставчик" за американската компания. Официално нито Apple, нито BMW желаят да коментират тази информация.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Смятате ли да преминете към Windows 10?
Общо гласували: 1290 Други анкети