Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Microsoft даде информация за Windows 7 SP1

Шрифт
От , 1561 прегледа 1 препоръка |
Microsoft разкри няколко нови детайли за предстоящия първи сервизен пакет на актуалната си операционна система Windows 7. Все още не е ясна датата, на която потребителите ще получат SP1. Не се знае и кога ще излязат бета версиите на сервизния пакет с обновления.

„Първият сервизен пакет за Windows 7 ще включва само малки ъпдейти, сред които ще са включени обновленията, които вече са достъпни за потребителите посредством нашата услуга Windows Update. SP1 за Windows 7 ще включва и ъпдейт за клиентската страна на Remote Desktop, благодарение на който потребителите ще могат да се възползват от RemoteFX.” е съобщил в блог съобщение Брандън Лебланк, който е служител на Microsoft.

Сървърната страна на RemoteFX ще бъде представена в първия сервизен пакет за Windows Server 2008 R2. RemoteFX е среда за обработка на виртуализирани графики и видео. Microsoft получи достъп до тази услуга след придобиването на Calista Technologies, преди повече от две години.

Очевидно е, че за масовите потребители, които си ъпдейтват автоматично и редовно системите няма да има голяма разлика след излизането на Windows 7 SP1. Редмъндската компания препоръчва на потребителите си да държат Windows Update включен постоянно за да са спокойни, че системата им е винаги актуализирана и сигурна.За първи път българска компания презентира на Microsoft Ignite

Microsoft Ignite е най-голямата годишна конференция на Microsoft, която всяка година се провежда на различно място в САЩ, а посетителите ѝ са над 20 000 души. Лекторите са всички ключови фигури от Microsoft, включително изпълнителният директор Сатя Надела, както и стотици от най-добрите лектори по света. Тази година за първи път българска компания (356labs) и български лектор (Борис Христов) са одобрени да презентират на Ignite. Компанията 356labs специализира в създаването и дизайна на презентации както и в обучения, свързани с ефективно презентиране. Води курсове както за презентационни умения, така и на по – непознати, но в същото време изключително важни теми като storytelling визуализация на данни и много други. От компанията уточняват, че са на пазара само от 1 година, но вече получават световно признание за работата си. Борис Христов (26 г.), основателят на 356labs, е топ международен презентатор, който е презентирал и продължава да бъде канен в над 25 държави по света. Презентациите, които българската компания ще изнесе на Microsoft Ignite 2016 са: 1. Live Presentation Transformation: From Boring to Effective – в тази изцяло демонстративна сесия 356lаbs ще покаже как едни типични и лошо направени слайдове могат да бъдат преобразени от всеки презентатор в професионално изглеждащи и ефективни такива. 2. Sway: The Interesting New World of IT Presentations е сесията, в която българската компания ще покаже как Microsoft Sway или добре познатия „убиец на PowerPoint“ може да бъде използван за презентиране на ИТ сесии.356labs е креативна агенция, която специализира в цялостното изграждане и дизайн на истински ефективни презентации. Компанията предлага и уникално по рода си портфолио от курсове покриващи теми от презентационни умения и дизайна на слайдове до storytelling, визуализации на данни и много други. Екипът на 356labs често работи и по създаването на корпоративни темплейти и подготвя отделни презентатори чрез индивидуални коучинг и менторинг програми.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Коя 4G мрежа ползвате?
Общо гласували: 769 Други анкети