Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Новата версия на Flash Player включва хардуерно ускорение

Шрифт
От , 3916 прегледа 3 препоръки |
Новата версия на Flash Player включва хардуерно ускорение за Windows, но не и за другите операционни системи

Преди два дена в интернет официално се появи новата версия на Flash Player. В момента софтуерът е достъпен само за трите основни операционни системи – Windows, Mac OS X и Linux, като по-късно се очаква да се появи и версията на платформата за Android.

Няколко са новите неща в тази версия на платформата, като най-основните са две. Първата от тях е свързана с критичния бъг в сигурността на Flash Player, за който беше съобщено пред около 15 дни. В тази версия на Flash Player дупката е затворена.

Втората новост е свързана с хардуерното ускорение на новата платформа, което е пряко свързана с декодирането на H.264. За съжаление, от тази новост ще могат да се възползват само собствениците на компютри с операционни системи Windows. От Adobe съобщиха, че тази новост ще се появи и за Mac OS X, но малко по-късно.

От Adobe съветват потребителите да обновят до най-новата версия на Flash Player, за да може компютърът им да бъде максимално защитен.Основателят на Amazon вече е третият най-богат човек в света

Днес е добър ден да бъдеш основател и изпълнителен директор на Amazon - Джеф Безос официално влезе в топ 3 на най-богатите хора в света. Според актуалната класация на Forbes, Безос измести президентът на Berkshire Hathaway Уорън Бъфет от третото място в тази недостъпна класация.Към момента, състоянието на интернет предприемача Безос се равнява на невероятните 65 милиарда долара. Самият Бъфет е "само" с 300 милиона долара по-малко, така че борбата за престижната тройка е сериозна. Интересно е, че изкачването на Безос не се дължи кой знае колко на нови успехи на Amazon, колкото на спад в състоянието на Бъфет, който наскоро направи огромни дарения за благотворителност. Основателят на Microsoft Бил Гейтс продължава да е на върха с лично състояние от 78 милиарда долара.Проведеният наскоро втори годишен Prime Day пък стана денят с най-много продажби в историята на Amazon. Сега единственото, което ни остава, е да продължим да следим представянето на Безос и това дали той ще може да се изкачи дори по-нагоре в класацията.Подобни новини


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Как планирате почивката си?
Общо гласували: 178 Други анкети