Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Новата версия на Flash Player включва хардуерно ускорение

Шрифт
От , 3887 прегледа 3 препоръки |
Новата версия на Flash Player включва хардуерно ускорение за Windows, но не и за другите операционни системи

Преди два дена в интернет официално се появи новата версия на Flash Player. В момента софтуерът е достъпен само за трите основни операционни системи – Windows, Mac OS X и Linux, като по-късно се очаква да се появи и версията на платформата за Android.

Няколко са новите неща в тази версия на платформата, като най-основните са две. Първата от тях е свързана с критичния бъг в сигурността на Flash Player, за който беше съобщено пред около 15 дни. В тази версия на Flash Player дупката е затворена.

Втората новост е свързана с хардуерното ускорение на новата платформа, което е пряко свързана с декодирането на H.264. За съжаление, от тази новост ще могат да се възползват само собствениците на компютри с операционни системи Windows. От Adobe съобщиха, че тази новост ще се появи и за Mac OS X, но малко по-късно.

От Adobe съветват потребителите да обновят до най-новата версия на Flash Player, за да може компютърът им да бъде максимално защитен.Германия дава по €4000 при купуването на електромобил и €3000 при закупуването на хибрид

Жителите на Германия още през месец май тази година ще започнат да получават премии от 4000 евро при закупуването на електромобили и по 3000 евро при закупуването на хибридни автомобили с електродвигател и двигател с вътрешно горене. Това бе съобщено от министъра на финансите на Германия Волфганг Шойбле на 27-ми април на пресконференция в Берлин. За тази цел са предвидени общо 1,2 милиарда евро, които ще бъдат дадени от производителите на автомобили и федералния бюджет. Според Шойбле, премиите ще започнат да се плащат още през месец май, след като излезе съответното решение на правителството. Програмата ще важи до 2019 година, но анализите показват, че тази сума ще бъде усвоена по-рано.Премията ще се изплаща само ако цената на автомобила не превишава 60 000 евро и ще важи само за тези производители, които са се включили в тази програма и са готови да заплатят половината от премията. Volkswagen, Daimler и BMW съобщиха, че са готови да участват.Германският министър на транспорта Александър Добриндт добави, че тези финансови средства са достатъчни за закупуването на 400 000 електромобила. Той сподели, че правителството ще задели 300 милиона евро за построяването на 15 000 зарядни станции за електромобили.Подобни новини


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

С каква операционна система работи вашият смартфон?
Общо гласували: 844 Други анкети