Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Анонсираха и God of War III

Шрифт
От , 901 прегледа 0 препоръчай |
Късно снощи на Е3 изложението се проведе и пресконференцията на Sony Computer Entertainment. Компанията представи пред феновете си следващата игра от поредицата за PlayStation 3, God of War. Представянето започна със спиращ дъха трейлър, който ни показва разрушенията и ни разказва за просперитета и падението на Олимп, като основната идея е, че накрая ще настъпи нов ред или хаос обещан от Kratos.

За съжаление дата за пускане на God of War III все още не е официалнo обявена, а изпълнителният директор на Sony, Jack Tretton заяви, че играта със сигурност няма да се появи до края на годината.
Тим Суини смята, че Microsoft ще затвори персоналния компютър като игрова платформа

Тим Суини, основател и изпълнителен директор на Epic Games не е фен на Microsoft и често го припомня. Той е остър критик на идеята за универсалните приложения за Windows. Наскоро Суини даде интервю за EDGE, в което потвърди мнението си, че Microsoft иска да монополизира видеоигровата сцена и да направи персоналния компютър затворена платформа. „Всичко започна, когато Microsoft започнаха да създават компютри и Surface устройства, които бяха толкова рестриктивни, че не можеше да стартираш стандартни Win32 приложени. Единствено програми от магазина им. Това си е чиста проба изнудване. С Windows 10 те премахнаха още някои възможности. Успяха чрез няколко скрити PR ходове. Те направиха няколко мъгляви изказвания, с което заявиха, че прокарват култура на отвореност, но в действителност не обещават нищо такова“, обяснява Суини.Според Суини, крайната цел на Microsoft е да направят така че единственото място, откъдето потребителите на Windows ще могат да свалят приложения и игри ще е магазина на компанията.“Веднъж случило се това, персоналния компютър ще се превърне в затворена платформа“, смята той. И според него нещата няма да се случат веднага и с едно действие да изключат Steam. Просто ще направят така че постепенно системата да работи добре с новите приложения и зле със старите, между които ще бъде и клиента на Steam, където с времето ще се появят проблеми. „Те никога няма да го счупят съвсем, но ще продължават да влошават поддръжката му, докато след пет години, на хората толкова ще им е писнало заради бъгавия Steam, че Windows Store ще изглежда като идеалната алтернатива. Това точно те направиха с минали свои съперници в други области. Сега го правят със Steam. Просто сега нещата почват да стават видими“, завършва той.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Как планирате почивката си?
Общо гласували: 252 Други анкети