Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Анонсираха и God of War III

Шрифт
От , 649 прегледа 0 препоръчай |
Късно снощи на Е3 изложението се проведе и пресконференцията на Sony Computer Entertainment. Компанията представи пред феновете си следващата игра от поредицата за PlayStation 3, God of War. Представянето започна със спиращ дъха трейлър, който ни показва разрушенията и ни разказва за просперитета и падението на Олимп, като основната идея е, че накрая ще настъпи нов ред или хаос обещан от Kratos.

За съжаление дата за пускане на God of War III все още не е официалнo обявена, а изпълнителният директор на Sony, Jack Tretton заяви, че играта със сигурност няма да се появи до края на годината.
 

Основната игра на Guild Wars 2 става безплатна

От излизането си преди три години, за да започнете да играете MMORPG заглавието Guild Wars 2 не се изискваше нищо друго, освен да направите поръчка на стартовата игра. От вчера обаче, и това не е нужно вече, защото Guild Wars 2 става безплатна. Просто посетете сайта, направете си регистрация и свалете играта. Става дума за основната игра единствено и да, има определени ограничения. Анонсът за това бе направен от ArenaNet по време на PAX Prime 2015, което се провежда във Вашингтон. Студиото обяви също така че първият голям експанжън за играта - Heart of Thorns - ще се появи на 23.10. 2015 г.Новите безплатни акаунти ще идват с определени ограничения, които няма да се отнасят за вече съществуващите играещи. Включвайки се безплатно, ще получите по-малко герои, по-малко бег слотоове, отколкото наличните играещи, а също така движението им ще бъде ограничено до някои зони до достигането на левъл целите (Ниво 10, за да напуснете стартовите зони, Ниво 60 за достигане на World Vs. World и PvP териториите). Освен това ще сте ограничени в комуникациите си. Пълният списък с разликите между платения и безплатния акаунт може да видите тук.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Колко често сменяте смартфона си?
Общо гласували: 360 Други анкети