Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Анонсираха и God of War III

Шрифт
От , 919 прегледа 0 препоръчай |
Късно снощи на Е3 изложението се проведе и пресконференцията на Sony Computer Entertainment. Компанията представи пред феновете си следващата игра от поредицата за PlayStation 3, God of War. Представянето започна със спиращ дъха трейлър, който ни показва разрушенията и ни разказва за просперитета и падението на Олимп, като основната идея е, че накрая ще настъпи нов ред или хаос обещан от Kratos.

За съжаление дата за пускане на God of War III все още не е официалнo обявена, а изпълнителният директор на Sony, Jack Tretton заяви, че играта със сигурност няма да се появи до края на годината.
Фридрих Барбароса ни представя ново видео към Civilization VI

Фридрих Барбароса служи вярно на своята Германия и на Светата римска империя в продължение на 40 години, през което време той обединява благородниците и присъединява територии, превръща се в легенда за немския народ, участва в Третия кръстоносен поход и даже непряко помага на въстанието на Асен и Петър.Уникалната бойна единица на Германия и Фридрих е знаменитата подводница от Първата световна война U-Boat. Акцент на фракцията е индустрията, която обединена с военната машина доставя сериозни бонуси.Уникалният район е „ханзата“ – икономическо обединение на търговци, което ще помогне с разширяването на властта ви.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Коя 4G мрежа ползвате?
Общо гласували: 913 Други анкети