Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Анонсираха и God of War III

Шрифт
От , 844 прегледа 0 препоръчай |
Късно снощи на Е3 изложението се проведе и пресконференцията на Sony Computer Entertainment. Компанията представи пред феновете си следващата игра от поредицата за PlayStation 3, God of War. Представянето започна със спиращ дъха трейлър, който ни показва разрушенията и ни разказва за просперитета и падението на Олимп, като основната идея е, че накрая ще настъпи нов ред или хаос обещан от Kratos.

За съжаление дата за пускане на God of War III все още не е официалнo обявена, а изпълнителният директор на Sony, Jack Tretton заяви, че играта със сигурност няма да се появи до края на годината.
Pack-Man 256 ще излезе за РС и конзоли

Популярната мобилна игра Pack-Man 256 ще се прехвърли от смартфони и таблети на домашни конзоли и РС от 21 юни, когато можем да очакваме появата на новата ѝ версия.Издадена от Bandai Namco, играта ще има версии за PS4, XВОХ One и РС. Предвидени са нови функции като локален ко-оп, в който могат да участват четирима души, които трябва да обединят усилията си."Искаме всички да се наслаждават на Pac-Man 256 и затова бе логично да пуснем играта за още платформи. Новият мултиплейър режим, който ще бъде ексклузивен за конзоли и РС, я прави още по-достъпна и забавна", казва Бенджамин Преном от Bandai Namco Entertainment Europe.Вижте дебютния трейлър на новата версия на играта тук.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

С каква операционна система работи вашият смартфон?
Общо гласували: 2105 Други анкети