Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Анонсираха и God of War III

Шрифт
От , 556 прегледа 0 препоръчай |
Късно снощи на Е3 изложението се проведе и пресконференцията на Sony Computer Entertainment. Компанията представи пред феновете си следващата игра от поредицата за PlayStation 3, God of War. Представянето започна със спиращ дъха трейлър, който ни показва разрушенията и ни разказва за просперитета и падението на Олимп, като основната идея е, че накрая ще настъпи нов ред или хаос обещан от Kratos.

За съжаление дата за пускане на God of War III все още не е официалнo обявена, а изпълнителният директор на Sony, Jack Tretton заяви, че играта със сигурност няма да се появи до края на годината.
 

Microsoft закупили Mojang, заради Hololens

Тези дни стана ясно защо Microsoft изхарчиха $2.5 млрд. за Minecraft. Отговворът: заради Hololens.Това става ясно от интервю на NYTimes с изпълнителния директор на Microsoft Сатя Надела. Когато по-рано тази година, компанията анонсира появата на впечатляващото устройство за допълнена реалност, една от първите демонстрации на технологията беше именно с помощта на игра, подобна на Minecraft. Изглежда, че играта ще е основополагащ камък за разпространението на Hololens на пазара."Minecraft представлява една от движещите сили в света, която има силата да убеди едно поколение от активни потребители на технологиите да възприемат нещо ново. Игрите са най-голямата категория от приложения за мобилните устройства, които от своя страна пък представляват последното голямо събитие в сектора на информационните технологии. Microsoft ще трябва да направи гейминга с Hololens да функционира правилно, ако желаят впечатляващият хардуер да промени начина, по който хората си взаимодействат с компютрите", коментира Джеф Гръб от страниците на Venture Beat. Надела споделя, че компанията е търсела нещо, с което да представи най-добре възможностите на холографската технология за допълнена реалност, и Minecraft е бил подходящия отговор тук. "Нека вземем игра, която реално ще помогне по един фундаментален начин да променим едни нови категории. Ние вече бяхме започнали да работим активно по Hololens и знаехме какво търсим", споделя Надела.А Minecraft е наистина игра, която няма равна по своята популярност. Появила се през 2009 г., Minecraft излиза като пълноценна игра две години по-късно, но вече има над 60 млн. сваляния за всички платформи, като успява да постигне повече месечни продажби от всяка друга игра. Освен това, Minecraft стимулира взаимодействието и креативността, което ще подпомогне Hololens да направи пробив.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Какъв е диагоналът на дисплея на лаптопа ви?
Общо гласували: 871 Други анкети