Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Анонсираха и God of War III

Шрифт
От , 579 прегледа 0 препоръчай |
Късно снощи на Е3 изложението се проведе и пресконференцията на Sony Computer Entertainment. Компанията представи пред феновете си следващата игра от поредицата за PlayStation 3, God of War. Представянето започна със спиращ дъха трейлър, който ни показва разрушенията и ни разказва за просперитета и падението на Олимп, като основната идея е, че накрая ще настъпи нов ред или хаос обещан от Kratos.

За съжаление дата за пускане на God of War III все още не е официалнo обявена, а изпълнителният директор на Sony, Jack Tretton заяви, че играта със сигурност няма да се появи до края на годината.
 

Какво става, когато смесиш виртуалната с реалната игра на футбол

Какво харесвате? Да играете мачле с приятели на истинско игрище или FIFA? И двете, нали? Но няма как да го правите едновременно, или... Майтапчиите от норвежкото тв предаване Golden Goal са решили да опитат точно това. Те поканили 22-ма човека и ги разделили на два отбора с по 10 човека с по един вратар на вратата. Облекли ги с екипи, дали им топка, а заедно с това и специални очила, посредством което виждат футболното поле само че с камера, поставена над него. Това определено си заслужава да се види.Това обаче не е единствения подобен експеримент на зевзеците от норвежкото шоу. Предишни техни експерименти са игра на футбол на страната на хълм, игра, при която футболистите се намират в огромни балони и игра, в която играчите носят електрическа кучешка каишка, чието дистанционно е в ръцете на треньора на противниковия отбор.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Водоустойчив ли е смартфонът ви?
Общо гласували: 849 Други анкети