Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Анонсираха и God of War III

Шрифт
От , 729 прегледа 0 препоръчай |
Късно снощи на Е3 изложението се проведе и пресконференцията на Sony Computer Entertainment. Компанията представи пред феновете си следващата игра от поредицата за PlayStation 3, God of War. Представянето започна със спиращ дъха трейлър, който ни показва разрушенията и ни разказва за просперитета и падението на Олимп, като основната идея е, че накрая ще настъпи нов ред или хаос обещан от Kratos.

За съжаление дата за пускане на God of War III все още не е официалнo обявена, а изпълнителният директор на Sony, Jack Tretton заяви, че играта със сигурност няма да се появи до края на годината.
 

Според списание TIME, игра на 2015 година е главоблъсканицата Prune

Интернет-версията на списание TIME публикува своята топ-10 класация за най-добрите игри на 2015 година. Участват всякакви игри, включително и мобилни. Въпреки че в подобни рейтинги на първо място досега винаги са били големите геймърски проекти от ААА-клас, тази година класацията бе оглавена от мобилна игра. Главоблъсканицата Prune за Windows 10, Windows Phone, iOS, Android и персонални компютри изпревари големите игрови проекти Rise of the Tomb Raider и Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, които заеха съответно второто и третото място. В Prune геймърът помага на сливово дръвче да стигне с клоните си до лъчите на слънцето. На всяко ниво се появяват препятствия, които трябва да бъдат преодолени. Налага се резитба на клонките, за да се увеличи растежа на дървото. Играта е интересна не толкова със своя геймплей, колкото със спокойната атмосфера, предразполагаща към медитация и размисъл. На заден фон се чува красива успокояваща музика, тихият вой на пустинния вятър и само подрязването на клонките нарушава тази идилия. Графиката е на отлични ниво и напълно подхожда на подобна игра. Световната преса даде възможно най-високи оценки на Prune и играта заслужава да се погледне.Prune може да бъде закупена от Windows Store при цена 3,99 американски долара.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

През коя музикална услуга слушате музика?
Общо гласували: 564 Други анкети