Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Анонсираха и God of War III

Шрифт
От , 679 прегледа 0 препоръчай |
Късно снощи на Е3 изложението се проведе и пресконференцията на Sony Computer Entertainment. Компанията представи пред феновете си следващата игра от поредицата за PlayStation 3, God of War. Представянето започна със спиращ дъха трейлър, който ни показва разрушенията и ни разказва за просперитета и падението на Олимп, като основната идея е, че накрая ще настъпи нов ред или хаос обещан от Kratos.

За съжаление дата за пускане на God of War III все още не е официалнo обявена, а изпълнителният директор на Sony, Jack Tretton заяви, че играта със сигурност няма да се появи до края на годината.
 

Почти милион души гледаха едновременно световните финали на League of Legends

League of Legends World Championships стартира през отиващата си седмица в Париж и както може да предположите, интересът към надпреварата е голям.В пиковите моменти на състезанието почти един милион души едновременно са наблюдавали на живо мачовете през Twitch. Ако добавите към тях онези, които са гледали през други стрийминг платформи като YouTube, Douyu и Longzhu, общата бройка гони над 10 милиона зрители.В този етап от шампионата участват 16-те най-силни отбора от Китай, Южна Корея, Европа, Бразилия, Тайланд, Тайван и Северна Америка, които са разделени в четири групи. Всички мачове са на пач v5.18. League of Legends World Championships се провежда в няколко града в различни държави като следващият етап от състезанието ще стартира на 15 октомври в Wembley Arena в Лондон. После пък отборите ще се съберат в Brussels Expo в Брюксел, а на 31 октомври ще пътуват до Mercedes-Benz Arena за финала. Общият награден фонд е около 2 милиона евро, половината от които ще отидат в новите шампиони. За подгласника остават 250 000 евро.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Ще си купите ли iPhone 6s или 6s Plus?
Общо гласували: 316 Други анкети