Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Анонсираха и God of War III

Шрифт
От , 932 прегледа 0 препоръчай |
Късно снощи на Е3 изложението се проведе и пресконференцията на Sony Computer Entertainment. Компанията представи пред феновете си следващата игра от поредицата за PlayStation 3, God of War. Представянето започна със спиращ дъха трейлър, който ни показва разрушенията и ни разказва за просперитета и падението на Олимп, като основната идея е, че накрая ще настъпи нов ред или хаос обещан от Kratos.

За съжаление дата за пускане на God of War III все още не е официалнo обявена, а изпълнителният директор на Sony, Jack Tretton заяви, че играта със сигурност няма да се появи до края на годината.
Гейм календар 26 септември - 2 октомври

За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати на игрите, които ще се появят в следващата седмица с информация за техните създатели и това на кои платформи може да ги очаквате.FIFA 17EA Sports/EA CanadaспортнаPC/PS3/PS4/XBOX360/XBOX One27 септемвриForza Horizon 3Microsoft Studios/Playground GamesрейсърPC/XBOX One27 септемвриSonic Boom: Fire & IceSega/Sanzaru Gamesплатформър3DS27 септемвриXCOM 22K Games/Firaxis GamesстратегияPS4/XBOX One27 септемвриAzure Striker Gunvolt 2Inti Creates/Inti Createsплатформър3DS30 септемвриYo-Kai Watch 2Nintendo/Level-5ролева3DS30 септемвриПодобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Кое от IFA 2016 ви впечатли най-много?
Общо гласували: 463 Други анкети