Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Анонсираха и God of War III

Шрифт
От , 779 прегледа 0 препоръчай |
Късно снощи на Е3 изложението се проведе и пресконференцията на Sony Computer Entertainment. Компанията представи пред феновете си следващата игра от поредицата за PlayStation 3, God of War. Представянето започна със спиращ дъха трейлър, който ни показва разрушенията и ни разказва за просперитета и падението на Олимп, като основната идея е, че накрая ще настъпи нов ред или хаос обещан от Kratos.

За съжаление дата за пускане на God of War III все още не е официалнo обявена, а изпълнителният директор на Sony, Jack Tretton заяви, че играта със сигурност няма да се появи до края на годината.
 

Гейм календар 8 - 14 февруари

За ваше удобство и ориентир ви предлагаме предстоящите премиерни дати на игрите, които ще се появят в следващата седмица с информация за техните създатели и това на кои платформи може да ги очаквате.Assassin's Creed Chronicles Trilogy PackClimax Studios/Ubisoftекшън приключениеPC/PS4/XBOX One9 февруариDying Light: The FollowingTechland/Warner Bros. Interactive Entertainmentекшън хорърPC/PS4/XBOX One9 февруариUnravelColdwood/Electronic ArtsплатформърPC/PS4/XBOX One9 февруариNaruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4  CyberConnect2/Bandai Namco бойнаPC/PS4/XBOX One9 февруариArslan: The Warriors of LegendTecmo Koei/Tecmo KoeiекшънPC/PS3/PS4/XBOX One9 февруариFirewatchCampo Santo/PanicприключениеPC/PS49 февруариПодобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Кой смартфон очаквате през 2016-а?
Общо гласували: 514 Други анкети