Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Контролер на движения за Xbox 360

Шрифт
От , 516 прегледа 0 препоръчай |
Компанията Motus Games представи своята нова разработка Darwin, която представлява специален контролер, който възприема движения и е предназначен специално за Xbox 360. Подобна система за управление се използва в популярната Wii.

Манипулаторът е снабден със специални сензори, които се използват за улавяне на преместването в пространството без използване на инфрачервен приемник, какъвто има в Wii Remote. Според Motus, Darwin се изпитва от издатели и специалистите, които го разработват. Очаква се, че до края на тази година ще се появи по магазините.

За сега е известно, че продуктът ще може да се използва в играта Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Новото устройство представлява едно много интересно решение , но се предполага, че адвокатите на Nintendo ще си зададат някои въпроси.
Класиката Castlevania навърши 30 години

Конзолната класика Castlevania, дала половинката от името на цял геймърски жанр, навърши вчера 30 години.На 26 септември 1986 г. в Япония се появява първата част от емблематичната 2D поредица. Английското подразделение на Konami припомни как изглеждаше оригиналната обложка на първата игра за NES, пускайки я в Twitter.Как японската компания възнамерява да отбележи кръглата годишнина, все още не е ясно. Доколкото ни е известно, към момента не се работи по нови Castlevania игри, нито пък се подготвят преработени версии на стари такива.Най-близкото до автентичното изживяване на екшън платформъра е предстоящата Bloodstained: Ritual of the Night, която се прави от ветерана продуцент Коджи Игараши. Тя събра 5.5 милиона долара в Kickstarter и се очаква през 2018 г.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Какъв смартфон използвате?
Общо гласували: 90 Други анкети