Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Контролер на движения за Xbox 360

Шрифт
От , 502 прегледа 0 препоръчай |
Компанията Motus Games представи своята нова разработка Darwin, която представлява специален контролер, който възприема движения и е предназначен специално за Xbox 360. Подобна система за управление се използва в популярната Wii.

Манипулаторът е снабден със специални сензори, които се използват за улавяне на преместването в пространството без използване на инфрачервен приемник, какъвто има в Wii Remote. Според Motus, Darwin се изпитва от издатели и специалистите, които го разработват. Очаква се, че до края на тази година ще се появи по магазините.

За сега е известно, че продуктът ще може да се използва в играта Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Новото устройство представлява едно много интересно решение , но се предполага, че адвокатите на Nintendo ще си зададат някои въпроси.
Видео към Mafia 3 представя историята на Линкълн Клей

Новата Mafia III ще е съвсем различна игра, като история и начин на разказване от страна на Hangar 13. Пренасяйки ни в края на бурните 60-те години на миналия век, ще се запознаем с Линкълн Клей, чернокож млад мъж, току-що завърнал се от фронта на Виетнамската война, той се отправя по пътя на отмъщението, което цели унищожението на италианските мафиоти от Ню Бордо, измислен град, изграден по образ на Ню Оплиънс. Както Hangar 13, така и 2К разчитат много на успеха на играта, която между другото вече почна да жъне успех, далеч преди появата си. Играта е получила над 60 награди по време на Е3 22015.Междувременно създателите на играта публикуваха ново видео към Mafia III, което ни дава по-близък поглед към главния герой.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Как планирате почивката си?
Общо гласували: 145 Други анкети