Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Контролер на движения за Xbox 360

Шрифт
От , 480 прегледа 0 препоръчай |
Компанията Motus Games представи своята нова разработка Darwin, която представлява специален контролер, който възприема движения и е предназначен специално за Xbox 360. Подобна система за управление се използва в популярната Wii.

Манипулаторът е снабден със специални сензори, които се използват за улавяне на преместването в пространството без използване на инфрачервен приемник, какъвто има в Wii Remote. Според Motus, Darwin се изпитва от издатели и специалистите, които го разработват. Очаква се, че до края на тази година ще се появи по магазините.

За сега е известно, че продуктът ще може да се използва в играта Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Новото устройство представлява едно много интересно решение , но се предполага, че адвокатите на Nintendo ще си зададат някои въпроси.
DOOM настроен на максимална сложност не може да бъде преминат и от своите създатели

За геймърите с най-здрави нерви, създателите на DOOM са въвели в играта нов режим на сложност, който се нарича Ultra Nightmare. Той се различава от стандартния Nightmare по това, че смъртта на героя е необратима и играта трябва да започне отначало. Изпълнителният продуцент на id Software Марти Стратън (Marty Stratton) и креативният директор на компанията Хюго Мартин (Hugo Martin) показаха на журналистите от IGN някои нови неща от DOOM и споделиха, че засега никой от екипа на програмистите и разработчиците не може дори и да се приближи до финала на играта, пусната на най-висока сложност.Допълнително към Ultra Nightmare са добавени скрити нива от оригиналния DOOM, който излезе през 1993 година. В някои нива на сегашната версия на играта има скрити помещения, които повтарят обстановката и разположението на нивата от първия DOOM, включително музиката и звуците, но оръжията и чудовищата са съвременни. Не са вмъкнаит целите класически карти, а само най-интересните места от тях. Продажбите на новия DOOM, известен и като DOOM 4, ще започнат на 13-ти май тази година с версии за Xbox One, PlayStation 4 и персонални компютри. Играта може да бъде поръчана още сега при цена $60 за стандартната версия и $120 за разширената.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

С каква операционна система работи вашият смартфон?
Общо гласували: 920 Други анкети