Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Контролер на движения за Xbox 360

Шрифт
От , 410 прегледа 0 препоръчай |
Компанията Motus Games представи своята нова разработка Darwin, която представлява специален контролер, който възприема движения и е предназначен специално за Xbox 360. Подобна система за управление се използва в популярната Wii.

Манипулаторът е снабден със специални сензори, които се използват за улавяне на преместването в пространството без използване на инфрачервен приемник, какъвто има в Wii Remote. Според Motus, Darwin се изпитва от издатели и специалистите, които го разработват. Очаква се, че до края на тази година ще се появи по магазините.

За сега е известно, че продуктът ще може да се използва в играта Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Новото устройство представлява едно много интересно решение , но се предполага, че адвокатите на Nintendo ще си зададат някои въпроси.
 

Основната игра на Guild Wars 2 става безплатна

От излизането си преди три години, за да започнете да играете MMORPG заглавието Guild Wars 2 не се изискваше нищо друго, освен да направите поръчка на стартовата игра. От вчера обаче, и това не е нужно вече, защото Guild Wars 2 става безплатна. Просто посетете сайта, направете си регистрация и свалете играта. Става дума за основната игра единствено и да, има определени ограничения. Анонсът за това бе направен от ArenaNet по време на PAX Prime 2015, което се провежда във Вашингтон. Студиото обяви също така че първият голям експанжън за играта - Heart of Thorns - ще се появи на 23.10. 2015 г.Новите безплатни акаунти ще идват с определени ограничения, които няма да се отнасят за вече съществуващите играещи. Включвайки се безплатно, ще получите по-малко герои, по-малко бег слотоове, отколкото наличните играещи, а също така движението им ще бъде ограничено до някои зони до достигането на левъл целите (Ниво 10, за да напуснете стартовите зони, Ниво 60 за достигане на World Vs. World и PvP териториите). Освен това ще сте ограничени в комуникациите си. Пълният списък с разликите между платения и безплатния акаунт може да видите тук.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Колко често сменяте смартфона си?
Общо гласували: 435 Други анкети