Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Контролер на движения за Xbox 360

Шрифт
От , 441 прегледа 0 препоръчай |
Компанията Motus Games представи своята нова разработка Darwin, която представлява специален контролер, който възприема движения и е предназначен специално за Xbox 360. Подобна система за управление се използва в популярната Wii.

Манипулаторът е снабден със специални сензори, които се използват за улавяне на преместването в пространството без използване на инфрачервен приемник, какъвто има в Wii Remote. Според Motus, Darwin се изпитва от издатели и специалистите, които го разработват. Очаква се, че до края на тази година ще се появи по магазините.

За сега е известно, че продуктът ще може да се използва в играта Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Новото устройство представлява едно много интересно решение , но се предполага, че адвокатите на Nintendo ще си зададат някои въпроси.
 

Lenovo и Razer ще правят съвместни геймърски компютри

РС геймърите ще станат свидетели на едно изненадващо, но потенциално интересно партньорство, след като китайският производител на компютри Lenovo обяви, че ще създаде поредица от геймърски машини съвместно с Razer.Двете компании планират да предложат доста продукти със съвместно брандиране и да работят заедно за да развият нова технология за нуждите на геймърите.Първите плодове на това сътрудничество ще бъдат показани по време на изложението CES 2016, а водещ от тях е десктоп моделът Lenovo Razer Edition. Други продукти ще включват специални версии на Y серията геймърски машини на Lenovo, които ще бъдат оборудвани с по-мощни процесори и видео карти. Машините ще запазят агресивния дизайн на Y серията, но ще бъдат още по-ефектни благодарение на различни модифицириуеми елементи, които по традиция сме свикнали да виждаме в продукти на Razer."Благодарение на модерните изчислителни възможности и производителността на най-новите видео карти, РС геймингът днес предлага богато и дълбоко изживяване. Използвайки системния дизайн и инженерния си опит, Lenovo ще създаде нови атрактивни предложения, които ще бъдат разширени с всичко това, което Razer може да предложи", казват двете компании в съвместното си изявление.Засега все още няма информация за цените, на които ще се предлагат новите продукти, но подобно партньорство изглежда интересно, а до CES остават по-малко от два месеца.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

През коя музикална услуга слушате музика?
Общо гласували: 487 Други анкети