Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Контролер на движения за Xbox 360

Шрифт
От , 492 прегледа 0 препоръчай |
Компанията Motus Games представи своята нова разработка Darwin, която представлява специален контролер, който възприема движения и е предназначен специално за Xbox 360. Подобна система за управление се използва в популярната Wii.

Манипулаторът е снабден със специални сензори, които се използват за улавяне на преместването в пространството без използване на инфрачервен приемник, какъвто има в Wii Remote. Според Motus, Darwin се изпитва от издатели и специалистите, които го разработват. Очаква се, че до края на тази година ще се появи по магазините.

За сега е известно, че продуктът ще може да се използва в играта Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Новото устройство представлява едно много интересно решение , но се предполага, че адвокатите на Nintendo ще си зададат някои въпроси.
WRC 6 идва тази есен за РС и конзоли

Bigben и студиото Kylotonn Racing Games обявиха предстоящата поява на WRC 6, която ще бъде тазгодишният рейсър с официален лиценз на FIA World Rally Championship.Играта ще излезе през есента във версии за PS4, XBOX One и РС и ще включва целият календар от 14 локации, включително за пръв път и Рали "Китай", всички отбори и водачи, както и селекция от състезатели от WRC 2 и Junior WRC.Студиото обещава дежурните подобрения в графиката, както и някои нови функции, които ще бъдат обявени в близко време. Освен това, международното онлайн е-спорт състезание eSports WRC, което стартира през януари 2016 г. и се провежда на WRC 5, ще продължи и с новата игра.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

С каква операционна система работи вашият смартфон?
Общо гласували: 2288 Други анкети