Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Контролер на движения за Xbox 360

Шрифт
От , 419 прегледа 0 препоръчай |
Компанията Motus Games представи своята нова разработка Darwin, която представлява специален контролер, който възприема движения и е предназначен специално за Xbox 360. Подобна система за управление се използва в популярната Wii.

Манипулаторът е снабден със специални сензори, които се използват за улавяне на преместването в пространството без използване на инфрачервен приемник, какъвто има в Wii Remote. Според Motus, Darwin се изпитва от издатели и специалистите, които го разработват. Очаква се, че до края на тази година ще се появи по магазините.

За сега е известно, че продуктът ще може да се използва в играта Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Новото устройство представлява едно много интересно решение , но се предполага, че адвокатите на Nintendo ще си зададат някои въпроси.
 

Halo 5: Guardians вече е златна

Шутърът Halo 5: Guardians е достигнал златен статус, което значи, че работата по играта вече е приключена и дисковете с нея ще започнат да бъдат пресовани, така че нищо не може да попречи на премиерата, насрочена за 27 октомври.Това обяви в пост на сайта на играта нейният продуцент Джош Холмс, според когото по този начин се слага край на един процес, започнал най-напред преди цели три години.Завършването на работата по основната игра е много важен момент, но не означава автоматично, че студиото 343 Industries вече ще загърби Halo 5: Guardians, за да започне работа по следващата игра в серията. Точно обратното, Холмс уверява геймърите, че екипът работи здраво над ъпдейт на мултиплейъра на играта, който трябва да бъде добавен в последния момент като пач при премиерата ѝ."В някои отношения пускането на играта е само началото. Нашият екип ще осигури поддръжка с ежемесечно ново съдържание", казва продуцентът.В това съдържание влизат повече от дузина безплатни мултиплейър карти и допълнително съдържание за различните режими. Накрая, за онези - колкото и да са малко те - които искат да играят Halo 5: Guardians като сингъл кампания, Холмс съобщава, че историята в играта ще се разпростира на 15 мисии, които трябва да ви отнемат между 8 и 12 часа. Играта излиза в края на този месец ексклузивно за XBOX One.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Ще си купите ли iPhone 6s или 6s Plus?
Общо гласували: 510 Други анкети