Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Контролер на движения за Xbox 360

Шрифт
От , 463 прегледа 0 препоръчай |
Компанията Motus Games представи своята нова разработка Darwin, която представлява специален контролер, който възприема движения и е предназначен специално за Xbox 360. Подобна система за управление се използва в популярната Wii.

Манипулаторът е снабден със специални сензори, които се използват за улавяне на преместването в пространството без използване на инфрачервен приемник, какъвто има в Wii Remote. Според Motus, Darwin се изпитва от издатели и специалистите, които го разработват. Очаква се, че до края на тази година ще се появи по магазините.

За сега е известно, че продуктът ще може да се използва в играта Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Новото устройство представлява едно много интересно решение , но се предполага, че адвокатите на Nintendo ще си зададат някои въпроси.
 

Пиратската група 3DM няма да хаква сингъл плейър игри за година

Пиратската група 3DM, която познаваме с кракнатите от нея версии на различни РС игри, иска да прецени до каква степен пиратството засяга гейм пазара при персоналните компютри.За целта групата си поставя за задача да не разбива защитата на нито една игра със сингъл плейър елемент в продължение на следващата година. След това кракерите ще направят преценка дали продажбите на РС игри са се повлияли от това, че появите на кракнати игри са намалели."След среща помежду ни решихме от началото на китайската нова година да не кракваме сингъл плейър игри", казва членът на групата Bird Sister пред torrentfreak."След една година ще преценим ситуацията и ще видим дали легитимните продажби са се увеличили".Само преди месец именно 3DM обяви, че новата антипиратска защита Denuvo е твърде трудна за кракване и направи мрачната прогноза, че до няколко години просто няма да има пазар за кракнати игри, ако сегашните тенденции за развитие на антипиратската технология се запазят.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Кой смартфон очаквате през 2016-а?
Общо гласували: 662 Други анкети