Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Контролер на движения за Xbox 360

Шрифт
От , 383 прегледа 0 препоръчай |
Компанията Motus Games представи своята нова разработка Darwin, която представлява специален контролер, който възприема движения и е предназначен специално за Xbox 360. Подобна система за управление се използва в популярната Wii.

Манипулаторът е снабден със специални сензори, които се използват за улавяне на преместването в пространството без използване на инфрачервен приемник, какъвто има в Wii Remote. Според Motus, Darwin се изпитва от издатели и специалистите, които го разработват. Очаква се, че до края на тази година ще се появи по магазините.

За сега е известно, че продуктът ще може да се използва в играта Lego Star Wars II: The Original Trilogy. Новото устройство представлява едно много интересно решение , но се предполага, че адвокатите на Nintendo ще си зададат някои въпроси.
 

Batgirl също ще участва в Batman: Arkham Knight

По-рано тази седмица Warner Bros. Interactive обяви т.нар. Season Pass за предстоящото екшън приключение Batman: Arkham Knight, като стана ясно, че цената му ще бъде 40 долара.Това, което обаче не се знаеше, бе какво точно ще включва пакетът, че да оправдае тази доста висока цена.За да потуши недоволството на феновете, издателят пусна на своята Facebook страница подробна информация за това какво ще получим срещу спечелените с тежък труд пари."Разбрахме от нашите фенове, че всички искат повече информация за това какво ще ви предостави Season Pass пакета. Въпреки, че все още не сме готови да разкрием напълно всеки аспект от него, бихме искали да споделим нещо повече, за да получите по-добра представа за размерите на допълнителното съдържание", казва компанията.Така от изявлението става ясно, че Season Pass за Batman: Arkham Knight ще включва нови мисии, нови предизвикателства, нови герои и нови превозни средства, които допълват и разширяват основната игра.Най-интересно безспорно е присъствието на Batgirl в прикуел мисията Batgirl: A Matter of Family, която предхожда събитията в основната кампания. Това означава, че за пръв път в историята на Batman: Arkham серията, геймърите ще могат да управляват въпросната героиня.The Season of Infamy представлява поредица от нови сингъл мисии, в които няколко легендарни суперзлодеи нападат Готъм.Gotham City Stories пък обхваща други мисии, в които може да играете с помощниците на Човека-прилеп. Историите в тях се развиват преди и след събитията от Batman: Arkham Knight.Legendary Batmobiles with Themed Tracks дава няколко версии на Батмобила от историята на комиксите.Crimefighter Challenge Maps представлява няколко карти, където ще може да мерите сили с враговете, използвайки уникалната бойна система на Batman и неговите приятели.Накрая, Character Skins представляват няколко различни костюма да Batman, Robin, Nightwing и Catwoman.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Какъв е диагоналът на дисплея на лаптопа ви?
Общо гласували: 898 Други анкети