Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Samsung La Fleur 2011 - колекция от дамски телефони

Шрифт
От , 42557 прегледа 47 препоръки |
Компанията Samsung Electronics представи нова колекция от мобилни устройства Samsung La Fleur 2011. Тя включва моделите Samsung Wave 723 (S7230), Wave 525 (S5250), S3530 и E2530. Според производителя, тези стилни решения са за модерните жени, които обичат да вървят в крак с последните тенденции и техническите иновации. Телефоните от колекцията Samsung La Fleur 2011 са с изчистени линии и ярки цветове, това не е само електроника, но и моден аксесоар.Samsung La Fleur Wave 723 е смартфон, базиран на операционната система Bada, изработен в форм фактор моноблок с 3,2-инчов сензорен екран. Той е оборудван с 5-мегапикселова камера, 100 MB вградена памет, слот за MicroSD, модули Bluetooth 3.0 и Wi-Fi, GPS приемник. Samsung позиционира La Fleur Wave 723 като подходящо устройство за общуване в социалните мрежи. Телефонът е направен в наситен тъмно розов цвят, на задния панел на метала са изписани тънки бели шарки. Размерите на апарата са 109.5 х 53.9 х 11.8 мм, а теглото - 99 грама.Samsung La Fleur Wave 525 - е смартфон също с ОС Bada, но малко по-прост. Той е оборудван с 3.2-инчов сензорен екран, 3.2-мегапикселова камера и Bluetooth 2.1, а другите основни функции са подобни на Samsung Fleur La Wave 723. Размерите на Samsung La Fleur Wave 525 са 109.5 х 55.0 х 11.9 мм и тежи 99 грама. Телефонът е в елегантен бял цвят.
Моделът Samsung La Fleur S3530 е изработен във форм фактор на класически моноблок с цифрова клавиатура. Предният панел на телефона е в тъмно лилав цвят, а задният - сив металик. Сред характеристиките на устройството са: 2.2-инчов дисплей, 3 мегапикселова камера, 50 MB вградена памет, microSD слот и Bluetooth 2.1.
Samsung La Fleur E2530 е сгъваем телефон, с черна външна повърхност и с червена вътрешна. Телефонът е оборудван с 1.07-инчов външен дисплей, който се слива с повърхността на тялото, когато не се използва, 2-инчов вътрешен дисплей, 1.3-мегапикселова камера, 10 MB вътрешна памет, слот за microSD и адаптер Bluetooth 2.1. Заслужава да се отбележи, че всички тези модели съществуват и в обикновен вариант, а не само в дамски.Колекцията от устройства Samsung La Fleur сезон 2011 ще постъпи в продажба през месец февруари на ориентировъчни цени: Samsung La Fleur Wave 723 – $435, Samsung La Fleur Wave 525 - $300, Samsung La Fleur S3530 - $200 и Samsung La Fleur E2530 - $130.
 

Чип в смартфона ще осъществява добив на биткойни

За добив на биткойни явно вече няма да са нужни мощни компютри с много графични ускорители и специализирани разширителни карти. Компанията 21 Inc. започва производството на чипове, предназначени за изчисляване на хешовете на цифровата криптовалута. 2015 година може да годината на стартъпа 21 Inc. Компанията събра рекордните $116 милиона инвестиции и сега тази огромна сума се очаква да извърши революция в добива на биткойни. В края на миналата седмица компанията публикува плановете си за производство на специализираните чипове BitShare за добив на биткойни. Новите чипове са подходящи за вграждане в смартфони и може би ще настъпи ерата на мобилния добив на цифрова валута. Новият чип ще работи във фонов режим и няма да пречи на нормалната работа на мобилното устройство. За потребителя това би трябвало да е непрекъснат източник на финансови средства. Създателите на новия чип считат, че по този начин ще се реши проблема с микроплащанията в Интернет. Те подчертават, че е удобно да се заплащат най-различни сметки чрез смартфона, на който се е натрупала някаква сума, без този процес да е свързан с банкова сметка. Мотото на компанията е "биткойни за удобство, а не за печалби". В уеб-пространството се появи информация, че към този проект възнамерява да се присъедини и бившият финансов министър Лорънс Самърс. Според мнозина, това е наивен проект, но неговите създатели считат, че чрез 21 Inc. биткойнът ще стане фундаментален ресурс, като процесорната мощ, оперативната памет и твърдия диск.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Водоустойчив ли е смартфонът ви?
Общо гласували: 622 Други анкети