Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

iPhone 4 - най-добър мобилен телефон

Шрифт
От , 6122 прегледа 3 препоръки |
iPhone 4 на Apple бе обявен за най-добър мобилен телефон на Global Mobile Awards 2011 в рамките на Световния мобилен конгрес в Барселона.

Телефонът получава висока оценка от журито и според сайта Apple Insider е избран, защото „има голям екран, модерен дизайн, фантастични материали и феноменална екосистема за разработчици на приложения. В напрегнато съревнование, iPhone 4 надгражда успеха на предишните модели от серията, за да проправи пътя за смартфоните”.

В действителност, iPhone 4 не се състезава със съзвездието от нови мобилни устройства, представени на CES 2011, защото е миналогодишен модел. Другите претенденти на приза за 2011 бяха HTC Desire, LG Optimus 7, BlackBerry Torch 9800 и Samsung Galaxy S.

Въпреки че устройството на HTC бе номинирано за най-добър телефон и загуби, компанията спечели наградата Производител на годината. Журито похвали компанията от Тайван с това, че е „изградила пазарно присъствие от нищо, със свеж брандинг и маркетинг и силно портфолио от устройства за различни платформи. В частност, HTC се доказаха като изключително популярен и издръжлив производител на телефони. Със страхотна комуникация и добро обслужване, тази награда е заслужена”.

На церемонията бяха връчени редица други награди – за приложение на годината, за социално и икономическо развитие, за иновация и др. Пълен списък с победители е достъпен на сайта на Global Mobile Awards 2011.

 

Galaxy S6 Edge разгроми One M9 в три бенчмарка

Докато всички спорят за възможните показатели на One M9 и Galaxy S6 в различните бенчмаркове, представители на едно от германските издания са взели двата смартфона и едновременно на тях са пуснали няколко от популярните тестери: Quadrant, AnTuTu и Geekbench. Крайните резултати са се оказали доста очаквани - пълна победа на корейския флагман.Резултати:Quadrant:    HTC One M9: 31 876;    Samsung Galaxy S6 Edge: 36 736.AnTuTu:    HTC One M9: 57 945;    Samsung Galaxy S6 Edge: 70 939.Geekbench:    HTC One M9: 1200 и 3705;    Samsung Galaxy S6 Edge: 1505 и 5311.14-нм 64-битов процесор Exynos 7420 съвместно с високоскоростната UFS 2.0 памет позволява демонстрацията на невероятни резултати в бенчмарковете. Все още разбира се не може да се сравнява с осем-ядрения Snapdragon 810 най-малко с текущите RAM модули и вградена памет.Очаквайте скоро подробно сравнение на характеристиките между One M9 и Galaxy S6, които ще представим в отделна статия. Надяваме се, че не е далеч момента, в който ще имаме възможността подробно да сравним камерите и автономията на устройствата. По тези критерии обаче тайванският флагман все още може да си отмъсти.Предлагаме Ви да прочетете нашите първи впечатления от двата модела Тук и ТукДобавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Бихте ли си купили автомобил от компания като Apple и Google?
Общо гласували: 660 Други анкети