Харесайте facebook страницата ни

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

iPhone 4 - най-добър мобилен телефон

Шрифт
От , 6164 прегледа 3 препоръки |
iPhone 4 на Apple бе обявен за най-добър мобилен телефон на Global Mobile Awards 2011 в рамките на Световния мобилен конгрес в Барселона.

Телефонът получава висока оценка от журито и според сайта Apple Insider е избран, защото „има голям екран, модерен дизайн, фантастични материали и феноменална екосистема за разработчици на приложения. В напрегнато съревнование, iPhone 4 надгражда успеха на предишните модели от серията, за да проправи пътя за смартфоните”.

В действителност, iPhone 4 не се състезава със съзвездието от нови мобилни устройства, представени на CES 2011, защото е миналогодишен модел. Другите претенденти на приза за 2011 бяха HTC Desire, LG Optimus 7, BlackBerry Torch 9800 и Samsung Galaxy S.

Въпреки че устройството на HTC бе номинирано за най-добър телефон и загуби, компанията спечели наградата Производител на годината. Журито похвали компанията от Тайван с това, че е „изградила пазарно присъствие от нищо, със свеж брандинг и маркетинг и силно портфолио от устройства за различни платформи. В частност, HTC се доказаха като изключително популярен и издръжлив производител на телефони. Със страхотна комуникация и добро обслужване, тази награда е заслужена”.

На церемонията бяха връчени редица други награди – за приложение на годината, за социално и икономическо развитие, за иновация и др. Пълен списък с победители е достъпен на сайта на Global Mobile Awards 2011.

 

До края на годината Apple ще представи три нови iPhone

Миналата година Apple представи смартфоните iPhone 6 и iPhone 6 Plus с 4,7 и 5,5-инчови дисплеи. Това бе нещо ново, понеже всички предишни iPhone 5 имаха 4-инчови екрани. Днес DigiTimes съобщи, че тази година технологичният гигант ще се завърне към предишния размер на екраните.Фамилията смартфони iPhone от 2015 година ще има два "s" модела и един нов "c" модел, който ще се нарича iPhone 6c и ще има размер на диагонала 4 инча. Новите смартфони ще имат дисплеи с LTPS матрици на екраните. Компанията възнамерява да продаде 10 милиона екземпляра iPhone 6c.Според появила с е в уеб-пространството неофициална информация, iPhone 6c ще бъде оборудван с процесор Apple А8, а 4,7 и 5-5 инчовите iPhone 6s ще са базирани на най-новия чипсет Apple А9. И трите комуникатора ще имат NFC модули за поддръжката на мобилното разплащане Apple Pay, скенер за пръстови отпечатъци Touch ID и ще бъдат защитени със закаленото стъкло Gorilla Glass. Новите дисплеи ще се произвеждат от компаниите Japan Display и LG, които са партньори на Apple.С производството на смартфоните iPhone 6с ще се заеме компанията Wistron, а производството на iPhone 6s и iPhone 6s Plus ще бъде разпределено между Foxconn и Pegatron.Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Какъв е оптималният размер за дисплей на смартфон според вас?
Общо гласували: 1191 Други анкети