Съоснователят на Microsoft в интервю за Fox каза, че е преминал към смартфон, работещ под управлението на мобилната операционна система Android.

По всичко личи, че миграцията е станала от Windows Phone. Знаеше се, че децата на Гейтс имат смартфони именно с тази операционна система, а на тях им бе забранявано да използват продуктите на Apple.

Бил Гейтс каза, че използва компютър с ОС Windows и съвсем наскоро е преминал към смартфон с Android. Но това съвсем не означава, че основателят на Microsoft изцяло е преминал към екосистемата на Google. Според най-богатия човек на света, в неговия телефон е инсталиран много софтуер на Microsoft. Интервюиращият Крис Уолъс от Fox News с идеята, че много хора имат по два телефона, с голямо учудване запита Гейтс: „И все пак нямате iPhone?“. На което Бил Гейтс с абсолютна увереност каза: „Не, нямам iPhone“.

За разлика от бившият ръководител на Microsoft, сегашният генерален директор на софтуерния гигант не се свени да използва продуктите на Apple. Преди няколко години Сатя Надела демонстрира пощенската услуга Outlook именно на смартфон на Apple.

Стив Джобс и Бил Гейтс направиха много, за да стане техническата индустрия такава, каквато я познаваме днес, но Гейтс е категоричен и не желае нито един член на неговото семейство да използва продуктите на Apple.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
1 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
мъни
мъни

Бе човекът ги е измислил тия неща, какво му се чудят, че не използва епъл. В крайна сметка и едното е ОС и другото. Само родните гъзета си мислят, че си много велик, само ако имаш ябълка.

Evr
Evr

Всеки умен човек не би ползвал ябълка, ако ще и да има избор от нея и нокиа 1100. Просто това е логичния избор.

mathur
mathur

Защо му е да използва педалски телефони,които не си заслужават цената…..Има си мекокитковци за това….

Камен
Камен

Освен това, Гейтс измъкна прехвалената марка от калта, когато….

SamVimes
SamVimes

Когато той лично е беше вкарал там 😉

MAKE EU GREAT AGAIN, ПУТИН ФАЛИРА РУСИЯ
MAKE EU GREAT AGAIN, ПУТИН ФАЛИРА РУСИЯ

Директорът на Windows 8 ползва АйФон!

Виво
Виво

Джобс нищо не е направил… на рекламната машина и трябва „герой“

И.П.Талев
И.П.Талев

Да но в Андроид няма Ctrl+Alt+Delete.