Wolfenstein, Doom и още много нови игри идват за Switch

0
419

Признавам, че поне малко от скептицизма ми към Switch се изпари тази сутрин, докато четях анонсите от последното издание на Nintendo Direct. Есента действително ще донесе доста нови игри за младата платформа и те дават индикация, че поне на теория тя също може да поддържа големите мултиплатформени ААА заглавия.

Не че това не беше вярно и за Wii U и не че това спаси предната конзола.

Но да не се отклоняваме.

Голямата изненада безспорно е появата на Wolfenstein II: The New Colossus, потвърдена от Bethesda. Играта излиза тази есен.

И ако това не ви стига, шутърът Doom също ще се появи за конзолата. Компанията обяви и точна дата за порта на The Elder Scrolls V: Skyrim – 17 ноември.

Ролевата игра Xenoblade Chronicles 2 пък ще излезе на 1 декември, стана ясно още от събитието. Жанрът ще бъде допълнен и от появата на Phantasy Star Online 2: Cloud, която ще е безплатна. Project Octopath Traveler пък бе потвърдена за 2018 г.

Tencent Games ще пусне безплатната си MOBA Arena of Valor за Switch, а Sine Mora EX излиза на 10 октомври.

Не бе забравена и вече легендарната Nintendo 3DS, която в шестата си година на пазара изглежда по-силна от всякога. За нея идва Mario Party: The Top 100 на 10 ноември и Kirby: Battle Royale на 3 ноември.

 

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за