Премини към съдържанието
  • публикации
    2
  • коментари
    11
  • прегледи
    5534

За този блог

Писмо до дядо Коледа

Публикации в този блог

 

Една червена роза от Бог

Бяха изминали 4 години-откакто се върнах отново. Тогава Ти ме попита дали искам да се прибера у Дома или да остана.Аз избрах да остана. И днес дойдох да Ти благодаря-че съм жива,че ме има. Тръгвайки към храма започна да вали. Това бяха сълзите ми от болката,познавах ги добре. Занесох ги и там-с молитвата си,и с Душата си. Когато излязох дъжда беше спрял. След минути завих по улицата и тогава срещу мен грейна Слънцето. Едно красиво и голямо Слънце. Спрях да му се порадвам и пак се разплаках-защото ми каза: "Няма да те изоставя,никога не съм те изоставял,ти си моето смело и силно момиче." "Благодаря ти,Господи,знам че сега ме носиш на ръце,защото ми е много трудно..." "Не,не те нося на ръце.Ти вървиш сама." Усмихнах се и продължих. А малко преди моя дом,на края на една пътечка,имаше оставена роза.Сякаш някой току-що я беше откъснал-невероятно красива тъмночервена роза с нежни капчици от дъжда. Знаех - беше за мен. Една роза от Бог.

haidukpikaso

haidukpikaso

 

Писмо до дядо Коледа

Здравей,дядо Коледа! Знам че сега си много зает и имаш много работа. Не съм те притеснявала от дете-когато бях малко момиченце с плитки и ти пишех дълги писма. Тогава ти исках кукли,сега вече не искам. Ако може да ми донесеш за Коледа една голяма Любов- Любов голяма,светла,истинска, Любов като звезда красива, Любов щастлива Уморих се от безлюбовие,мили дядо Коледа,Душата ми ще се пръсне Лека работа ти желая,целувки от мен Албена http://www.vbox7.com/play:2436d45e

haidukpikaso

haidukpikaso

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.