Премини към съдържанието
  • публикация
    1
  • коментари
    4
  • прегледи
    1070

За този блог

простотията

Публикации в този блог

toncho_t

Предполагам, че на повечето от вас тази тема не е чужда, каквито и да са спомените от този етап на живота ви. Някои, със сигурност, работят в тази сфера, която е безкрайно отегчителна и безкрайно богата на примери по избраната от мен тема- простотията. Впечатленията ми от простотията в образованието не са от вчера или днес и това ми дава основание/според мен!/ направените изводи да бъдат значими и валидни за цялата сфера, а не са само плод на някакви моментни впечатления.

Достатъчно сериозната, но и весела тема ще предизвика разностранни мисли, ако на някой все още му се мисли за образованието и ширещата се простотия в него, затова и коментарите, каквито и да са те, предполагам, ще допълват и разнообразяват картината.

Имал съм достатъчно поводи и пред различни хора да говоря за това, мисля ,че би било добре да споделя някои мои впечатления и с непознати.

До скоро! cool.gif

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.