Премини към съдържанието
  • публикация
    1
  • коментари
    0
  • прегледи
    1852

За този блог

За наша голяма радост Академията на Telerik направиха първия безплатен курс за front end development, който обхваща всички стъпки до изграждането на една динамична HTML страница. В него се изучава HTML, css, javascript, Photoshop(slice and dice), jqu

Публикации в този блог

 

Безплатни курсове по Front End - Академия Телерик

За наша голяма радост Академията на Telerik направиха първия безплатен курс за front end development, който обхваща всички стъпки до изграждането на една динамична HTML страница. В него се изучава HTML, css, javascript, Photoshop(slice and dice), jquery, CMS системи HTML 5 и други неща, които биха дали задълбочени знания за един бъдещ front end developer, за програмисти, дизайнери, които искат да си подобрят знанията и да научат нови тънкости . Лекцийте се водят от едни от най-добрите професионалисти, които отговарят на всякакви въпроси свъзани с front end. След всяка лекция се дава домашно, което обваща целия материал от лекцията и практически можем да се запознаем с нещата, които са ни дадени. През първата половина на курса се изучава HTML, css, който е 4 месеца, Photoshop(slice and dice), CMS системи .Като първия месец се навлиза в материала, а през втория месец се учат тънкости. На третия месец се изучават основи на Javascript, както и изработването на уеб сайтове със CMS системи (основно Wordpress). След тях се дават индивидуални проекти , които показват уменията на всеки от обучаващите се. На най-добрите се дават сертификати "Certified front-end developer". На четвъртия месец се учи задълбочено javascript , както и библиотеката jquery. След него пак се дават индивидуални проекти и най-добрите получават сертификация "advanced front-end developer".

Izabel.a1

Izabel.a1

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.