Премини към съдържанието
  • публикации
    2
  • коментари
    0
  • прегледи
    3056

За този блог

za jivota

Публикации в този блог

sisi7099

Прераждането

Заради детството ми винаги съм се интересувала от въпросите касаещи смъртта.Затова приветствах идването на демокрацията,защото с нея дойде много западна и източна литература.От там разбрах колко много хора са били в клинична смърт.Изчетох всичко,което намерих по темата сега има и-нет от него също чета.Откакто научих за прераждането спрях да изпитвам ужас от смъртта.Пак ме е страх,но поне го няма ужаса.Разбрах и друго,че хората сме на различни нива и това е свързано със зодиите много тясно.Няма да пиша как точно,защото въпроса е спорен особено за хората на по-ниските нива.Не знам дали сте се запитвали,защо нещо елементарно например се приема по различни начини..Аз да!Например кои хора смятат,че нещата се решават с бой и кои не?Направете си сами анкета и сами ще си отговорите кой на какво ниво е.Но най-важното е все пак изборите, които правим.

sisi7099

Има ли желаещи за обсьждане на Платонови диалози.Какво е справедливост за тебе?Може ли философията да има приложение и в днешно време?Или се сещаме за философията само когато останеме без пари и здраве?

×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.