Премини към съдържанието
  • публикации
    3
  • коментари
    0
  • прегледи
    5782

За този блог

Всичко за технологията Augmented Reality! Обновява се ежедневно с множество интересни материали и примери от сферата на Augmented Reality технологиитe.

Публикации в този блог

Приложение за Android устройства открива в реално време споделените снимки в Panoramio

Един уникален AR браузър за снимки, чрез който в реално време можеш да откриваш и разглеждаш снимки от Panoramio. Приложението ползва базата данни на този специализиран уеб сайт за споделяне на снимки. Безплатно е.

supernew

supernew

Пожарникарите в САЩ вече използват технологията Augmented Reality

С интересна придобивка могат да се похвалят пожарникарите в САЩ. Тя им предоставя възможност да „виждат“ в условия с ограничена видимост – задимено пространство или пък дори в тъмното. CNN пуснаха специален репортаж, посветен на това Augmented Reality приложение.

supernew

supernew

Mобилно приложение за безопасно шофиране

Страхотно мобилно приложение, което има за цел да повиши безопастността на шофьорите по време на път. За тази цел поставяте смартфона на предното стъкло като като обикновено GPS устройство. На екрана на мобилното устройство започва да се показва пътната линия по която се движите заедно с колите на нея, като се отчита разстоянието между тях. Съвместимо е с мобилната операционна система Android и може бъде изтеглено безплатно от този Augmented Reality блог!

supernew

supernew

×
×
  • Добави ново...