Премини към съдържанието
  • публикации
    3
  • коментари
    0
  • прегледи
    11284

За този блог

Скрити Камери - Видеонаблюдение, Новини

Публикации в този блог

 

Маниашка техника за маниаци – различни видове камери за Видеонаблюдение

Всеки иска да е уникален, неповторим, забележим. За тази цел се кичим с бижута, купуваме си маркови дрешки, правим си какви ли не манипулации. Някои пък се сдобиват с нова техника и смятат това за върха на своя добър имидж. И всеки има право. Защото това как изглеждаме в очите на другите, се определя от това как се възприемаме ние самите. Ако например смятате, че е страхотна идея да притежавате нов вид камера пред поредното червило на еди коя си марка, тогава вие сте момиче-техничар. А различните видове технически средства в наши дни са повече от разнообразни. Може да се каже, че са неизброими и би ви било доста трудно да изберете, ако не сте запознати с важните технически характеристики. Все пак нека кажем кои видове от многото скрити камери, мини камери, безжични камери, IP камери и други подобни са интересни и биха ви доставили удоволствие от работата с тях. Например камера, монтирана в ръчен часовник. Вървейки си по пътя, може би ще видите нещо интересно, особено, ако сте на излет или пък на екскурзия. Колко по-удобно би било да направите моментална снимка с вашата камера-часовник, отколкото да ровите дълго, изнервяващо и понякога безрезултатно, докато намерите дигиталната си камера. Също така скрити камери в шапка. Слагате на главата и снимате. Просто, лесно и качествено. Подходящо за такива моменти, като концерт или пък някое рали. Също и за футболен мач. Още един вид скрити камери, които са невероятно практични и полезни при наблюдение на дома, са тези в настолни часовници, дистанционни за коли, шпионки или дори химикалки. Повечето от тях разполагат и с детектор за движение, който ги стартира само, когато установи някакво движение. Без звук, без светлина. Неповторимите шпионски джаджи за всеки детектив, който иска да знае всичко, което се случва около него, и за който безопасността на семейството и целостта на имуществото, е на първо място. Повече за видеонаблюдение можете да намерите тук

MarineKing

MarineKing

 

Безценно видео наблюдение – със скрити камери

Колкото повече се развива новата техника, толкова повече и растат злоупотребите с нея. Ето защо съвсем нормално би било да помислите като един съвременен и запознат с новите технологии човек, как точно различните видове технически средства могат да ви помогнат да опазите своята собственост. камери за видеонаблюдение Например за дома или за офиса, за бизнес сграда или дори за детето – може да използвате видеонаблюдение. И най-добре би било, това видеонаблюдение да е по-прикрито, за да можете да видите неща, които иначе никой не би разкрил. В смисъл, ако имате бавачка, първоначално може да искате да разберете дали тя е искрена и дали действително приема работата си сериозно. Все пак децата не са като неодушевени предмети. Ето защо едно видеонаблюдение, но със скрити камери, ще свърши чудесна работа. Същото важи и за всяко друго място, което искате да бъде „под око”. Или „под леща” да кажем. Благодарение на находчивостта на производителите на техника, можете да избирате измежду множество скрити камери, които ще запишат всяко помещение, под всеки ъгъл. Така няма да остане скрито-покрито за вас и ще сте наясно с всичко. Ако например също така държите да научавате кой влиза и излиза от дадена стая, и кой си кани любимия или детето, докато ви няма, просто поставяте един настолен или стенен часовник, в които обаче има монтирани мини камери, незабележими с просто око. Също така, започващи да работят без да се издават – няма издайнически светлинки, няма звуци, няма тиктакане или подсвиркване. Всичко е добре прикрито. Специално този вид скрити камери са много удобни за наблюдение, защото си имат и вграден детектор на движение, който стартира запис, само когато пред камерата се засече някакво движение. В противен случай не снимат, което е много удобно и пести захранване. Който и обаче модел да изберете едно е сигурно – ще останете доволни и преди всичко – информирани. А в днешно време информацията е безценна.

MarineKing

MarineKing

 

Камери за видеонаблюдение

камери за видеонаблюдение пазят нашите вещи Още от малки са ни учили да си пазим вещите. Но пък още от малки са ни и учили, че трябва да вземаме това, което искаме. Което е малко двустранно, защото определено трябва да се развиеш, за да получиш добра позиция на работа, но в никакъв случай не бива да крадеш. Само, че нещата не винаги са само бели или само черни. И за да се опазите от нюансите на сивото, ще трябва да вложите средства в една такава техника като камери за видеонаблюдение, записващи устройства, камери и всякакви джаджи, с които да опазите вещите и недвижимото си имущество. Което днес пък е толкова лесно, че дори може да се затрудните при избора си, за разлика от преди десетина години, когато камерите бяха само един вид и определено не покриваха всеки ъгъл от помещението. За разлика от тогава, днес може да се намерят какви ли не средства за контрол и наблюдение – скрити камери, мини камери, безжични камери, подслушвателни устройства, микрофони и софтуер за подслушване на мобилни телефони. Богат избор – една цел. А именно – спокойствие и сигурност за нещата, които притежавате. Или за любимите хора, за които искате винаги да знаете къде се намират. Малките скрити камери могат да бъдат много полезни за всеки в процеса на негово разследване или пък просто наблюдение. Всяка една от тези миниатюрни устройства, се характеризира с това, че е вградена в обикновен предмет и определено на външен вид не прилича по нищо на камера. Може например да поставите скрита камера в настолен часовник у дома, или пък химикалка, която записва, а защо не и плюшено мече, с което да държите под око детегледачката например. Всяко едно от тези средства по един невероятен начин ще ви помогне да сте винаги осведомени за това какво се случва, докато ви няма. И макар да не е коректно, но ако имате съмнения относно верността на своята половинка, винаги може да проверите дали са основателни с една камера, скрита в дреха или в някое помещение, в което очаквате да се състои среща. Но имайте предвид, че може да предизвикате огромен скандал, ако се разбере какви ги вършите, затова си помислите дали си заслужава. Във всички случаи скритите камери могат да се класифицират като универсални записващи устройства, защото вършат толкова много и така полезна работа, която определено ще ви разкрие някои неща, държани в тайна.

MarineKing

MarineKing

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.