Премини към съдържанието

Tuni - Блог

  • публикации
    4
  • коментари
    11
  • прегледи
    3612

За този блог

PC

Публикации в този блог

 

Калкулатор и сайт от начинаещ програмист :)

Здрасти на всички ето моя калкулатор написана на 'C' езика ---> http://dox.bg/files/dw?a=7e8b96b158 няма много функции, иска число за А и Б после показва сбора, произведението, частното и разликата. , a за сайта: основни уроци за ZModeler2 може би някои не знаят за програмата, но след като потърсите малко из google ще намерите материал ето линк за уроците( все още го обработва затова за сега е достъпно само първа точка от урок #1) ---> http://zmodeler2-basic-lesson.

Dark Vader

Dark Vader

 

Странен трик в играта Wolfenstein: Return to Castle

Здрасти на всички Както пише в заглавието: ще ви покажа странен трик за увеличаване на FPS-то на тази игра който в някои видео карти, въпреки че са силни (за тази игра разбира се ) вървят на ниско FPS. Решението е просто и лесно, единственото което трябва да правите е да промените името на .ехе файла на играта (трябва да е WolfSP.exe) на quake3.exe . Знам че е доста лудо, но наистина действа! Аз съм с ATI Radeon HD5450 1 GB и го играех на 15-20 FPS. след като намерих решението ре

Dark Vader

Dark Vader

 

Sumatra PDF

Здрасти на Всички В този блог ще ви дам малко инфо за Sumatra PDF и що е то. В днешно време .PDF формата се използва за различни цели, например за online книги, за документи и др. Sumatra PDF e една от тези програми, което можете да си направите PDF файлове както и да форматирате и преглеждат файлове с този формат. Лично аз го използвам щото е много удобна и не изисква силен хардуер. Тя е безплатна и можете изтеглите от официалния му сайт.

Dark Vader

Dark Vader

×
×
  • Добави ново...