Премини към съдържанието
  • публикация
    1
  • коментари
    0
  • прегледи
    1442

За този блог

Блог за дизайн и печат на рекламни материали. Идеи, шаблони, примери.

Публикации в този блог

 

Презентация

Print2day.bg е утвърден web-to-print уебсайт, за дизайн и печат на рекламни материали. Платформата позволява да създадете и поръчате: визитки, календари, флаери, плакати, брошури, стикери, папки, пликове, картички, бланки и други печатни продукти, изцяло онлайн. Това е възможно, в благодарение на уникалното приложение "Флаш Дизайнер", с което бързо и лесно ще създадете свой уникален дизайн. Също така може да изберете и персонализирате един от готовите шаблони, които ще откриете в приложението. Може да използвате готов дизайн за следните изделия: визитки шаблон
плакати шаблон
флаери шаблон
фирмени бланки шаблон
Сайтът дава възможност напълно автоматизирано да създадете и придвижите поръчката за изпълнение, в няколко лесни стъпки. Плащането е напълно сигурно и може да се извърши чрез: e-pay, EasyPay, PayPal, Банков превод или плащане на куриер с наложен платеж. Поръчките могат да бъдат взети от офис на фирмата, или да бъдат доставени с куриер в цялата страна. Print2day.bg е част от J-Point Group, който e доказан лидер в областта на широкоформатния и офсетов дигитален печат, където високите технологии и качеството на печат са от най – високо ниво.

print2day

print2day

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.