Премини към съдържанието
  • публикации
    6
  • коментари
    0
  • прегледи
    3321

За този блог

За първи път в България - Black Hat Конференция, 22-23 октомври, 2014

Публикации в този блог

Black Hat Bulgariq

Екипът на Black Hat България е с отворени врати към всички, които искат да вземат участие в Конференцията като слушатели или лектори. Очакваме над 20 лектори и над 100 участника, които ще водят паралелни дискусии в няколко зали на 11-я конферентен етаж на хотел Suite. Вие може да станете един от лекторите, ако искате да споделите Вашия опит.

Заяви участие оттук:

http://blackhatbulgaria.com/speaker.html

Black Hat Bulgariq

blackhat.jpg

kalin.jpg

Калин Каракехайов

Модератор SEO

georgi.jpg

Георги Динчев

Модератор Социално инженерство

banko.jpg

Банко Стоянов

Модератор Форуми

hristian-kostov.jpg

Христиан Костов - Сигурност, лични данни и регулация на online хазарт:Регулатори (България, Международни); Сигурност на системите; Превенция: пране на пари и тероризъм.

blackhat.jpg

SkyBoy - Как да заобиколим спам фолдерите в email маркетинга.

Използвани в практиката MTA архитектури.

desislav-kuzmanov.jpg

Десислав Кузманов: Как се прави WhiteHat SEO с Black Hat инструменти

georgi-hristulev.jpg

Георги Христулев - Стратегически стъпки при изготвянето на имейл кампании

nikolai-galinov.jpg

Николай Галинов - Как да въздействаме на конкурентни уеб-сайтове чрез Google Affiliate Filter.

metodi-darzev.jpg

Методи Дързев - Защита от злонамерени Black Hat SEO-та.

Black Hat Bulgariq

blog-0107748001401880631.jpgОнлайн експерт и Социален психолог - има повече от 15 годишен опит в изграждане на клетъчни онлайн проекти. Практикуващ психолог и съсобственик на 'Психосоциално обслужване' ООД. В областта на IT структурите работи в сферата на имейл маркетинг и MTA архитектури.

За контакти: gdintchev <--at--> gmail.com

www.linkedin.com/pub/georgi-dinchev/1a/5b9/a18

Black Hat Bulgariq

blog-0074804001401880506.jpgКалин Каракехайов е SEO гуру в България, който контролира огромна мрежа от уеб-ресурси, с цел манипулация върху търсещите машини. Автор на първата удобна българска търсачка, napred.bg и на инициативата Don't Be Evil.

За контакти: zaekyt <-- at --> gmail.com

Black Hat Bulgariq

blog-0815076001401880566.jpgХристиан Костов е управляващ директор на Gopler LTD - компания с богат международен опит в разработването на специализиран софтуер и решения в сферата на онлайн залаганията. Притежава солиден технически опит в Java, PHP и Oracle Middleware & Business Intelligence архитектури. Компанията е Oracle Silver Partner от 2010 г.

http://bg.linkedin.com/in/ hristiankostov

Black Hat Bulgariq

blog-0760530001401880234.gifНа 22 и 23 октомври, 2014 г. в хотел Suite Sofia, Студентски Град ще се проведе първата в България – Black Hat Конференция. Очакват се над 20 лектори от всички области на интернет технологиите, паралелни дискусии в няколко зали и над 100 участници.

Целта на събитието е да се съберат водещи независими IT експерти и специалисти в България, които да споделят своя практически опит. На форума ще бъдат представени интересни примери от практиката на българските IT експерти. Ще бъдат демонстрирани и специално предназначени за събитието grey hat техники.

Всеки член на форума с достатъчно опит може да стане един от лекторите като се свърже с екипа на Black Hat Конференция (info@blackhatbulgaria.com).

Приемат се всякакви предложения за теми и лекции – системна администрация, сигурност, модифициране на скриптове и др.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.